Grup62
Blue Jeans
Sevilla, España, 7 de novembre de 1978
Blue Jeans ©Ester Ramón
©Ester Ramón

Blue Jeans

Sevilla, España, 7 de novembre de 1978

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les trilogies Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com estar amb tu, Tan senzill com tuitejar t’estimo i Tan senzill com fer-te un petó).

Amb La noia invisible va iniciar una sèrie de thriller juvenil de gran èxit a la qual van seguir El puzle de cristall i el final amb La promesa de la Julia. La seva última novel·la és El campament, un thriller ple d’intriga i d’acció.

Traduïdes a diverses llengües, les seves novel·les ja tenen més d’un milió i mig de seguidors, i l’adaptació cinematogràfica d’El Club de los Incomprendidos va tenir un gran èxit de públic, que va omplir les sales. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb el prestigiós Premio Cervantes Chico 2013 i el Premio de la Feria del Libro de Sevilla 2015, i l’Auditorio de la Juventud de Carmona porta el seu nom.

www.lawebdebluejeans.com

@FranciscodPaula

Bibliografia de Blue Jeans

Enllaços relacionats

Fòrums / Clubs de cultura
Web oficial
Twitter
Carregant...