Grup62
Blue Jeans
7 de novembre de 1978
Blue Jeans ©Carlos Ruiz B.k.
©Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans

7 de novembre de 1978

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les trilogies Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com estar amb tu, Tan senzill com tuitejar t’estimo i Tan senzill com fer-te un petó).

Amb La noia invisible va iniciar una sèrie de thriller juvenil de gran èxit a la qual van seguir El puzle de cristall i el final amb La promesa de la Julia. Amb El campament, Els crims de Chopin i L’última melodia de Chopin, thrillers plens d’intriga i acció, ha tornat a captivar els seus lectors.

Traduïdes a diverses llengües, les seves novel·les ja tenen més de dos milions de seguidors i diverses adaptacions audiovisuals: El Club de los Incomprendidos, que va omplir les sales de cinema; La chica invisible, protagonista d’un gran llançament de Disney+, i El campament, els drets de la qual han estat comprats per la productora anglesa Good Chaos. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb el prestigiós Premio Cervantes Chico 2013 i el Premio de la Feria del Libro de Sevilla 2015, i l’Auditorio de la Juventud de Carmona porta el seu nom.

www.lawebdebluejeans.com

@FranciscodPaula

L'última melodia de Chopin

El mestre del thriller juvenil torna amb una nova novel·la de misteri, amor i crims que més de dos milions de joves ja estan esperant.

Comprar
Els crims de Chopin

Intriga, misteri i amor als enigmàtics carrers de Sevilla.

Comprar

Tráiler oficial de la serie basada en el bestseller de Blue Jeans (@franciscodpaula), «La chica invisible».

Bibliografia de Blue Jeans

Enllaços relacionats

Fòrums / Clubs de cultura
Web oficial
Twitter
Carregant...