Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Els crims de Chopin

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 488

Sinopsi de Els crims de Chopin:

Intriga, misteri i amor a la nova novel·la de Blue Jeans.

En diverses cases de Sevilla s’han produït una sèrie de robatoris que preocupen tota la ciutat. El lladre, a qui anomenen «Chopin» perquè sempre deixa una partitura del famós compositor per signar el robatori, s’emporta diners, joies i altres articles de valor. Una nit apareix un cadàver a la sala d’estar d’una d’aquestes cases i la tensió augmenta.

En Nikolai Olejnik és un jove polonès que va arribar a Espanya amb el seu avi fa uns quants anys. Des que l’avi va morir, està sol i viu a base de delinquir. Va ser un nen prodigi al seu país i la seva passió més gran és tocar el piano. De cop tot es complica i es converteix en el principal sospitós d’un assassinat. En Niko va al despatx de la Celia Mayo, detectiu privada, per demanar-li ajuda i allà coneix la Triana, la filla de la Celia. La jove de seguida li crida l’atenció, tot i que no és el millor moment per enamorar-se.

La Blanca Sanz tot just fa cinc mesos que treballa al diari El Guadalquivir quan rep una estranya trucada en què li filtren dades sobre el cas Chopin que ningú més coneix. Des d’aquell moment s’obsessiona amb tot el que té a veure amb la investigació i intenta descobrir qui hi ha darrere d’aquests robatoris.

Intriga, misteri, amor i crims són la base d’aquesta novel·la ambientada als enigmàtics carrers de Sevilla, en què el lector formarà part de la investigació. Aconseguiràs endevinar qui és el culpable?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Els crims de Chopin

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_crims_de_Chopin.pdf
Descarregar 626,56 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/05/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2898-9 | Codi: 10294696 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integrada en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els crims de Chopin

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
Supertramp.books
- 01/06/2022

Una lectura misteriosa, entretinguda, amb molts personatges i molts esdeveniments, tots molt ben lligats. Una trama amb petites subtrames que us deixaran amb ganes de més i, sobretot, amb molts dubtes. Un llibre molt addictiu que us farà ballar el cap fins i tot després d'haver-lo acabat.
El recomano 100%