Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tan senzill com tuitejar t'estimo

Sèrie Tan senzill 1
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 528

Sinopsi de Tan senzill com tuitejar t'estimo:

Tan senzill com tuitejar t’estimo és la primera part d'una nova trilogia signada per Blue Jeans, l'autor de la sèrie més venuda de literatura juvenil romàntica.

En la nova novel·la de Blue, coneixerem a un grup de nois i noies que afronten per primera vegada l'experiència de viure i estudiar lluny de la casa familiar, per la qual cosa Madrid es convertirà en la seva ciutat d'acollida i, la residència, en la seva casa. 

Tots ells tindran els seus propis problemes individuals i hauran d'enfrontar-se a les bromes, la solitud, els enganys d'Internet, les noves relacions que puguin sorgir, les temptacions poc recomanables… Malgrat tot, i per sobre de tot, triomfarà l'amor, l'amistat i la lleialtat al grup.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Tan senzill com tuitejar t'estimo

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Tan_senzill_com_tuitejar_t_estimo.pdf
Descarregar 3,72 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirTan senzill com tuitejar t'estimo

1

Blue Jeans és un fenomen editorial de la literatura juvenil romàntica.

2

És un autor molt ben acollit i aclamat pels seus fans i un escriptor amb un èxit enorme a les xarxes: és l’únic autor espanyol que ha aconseguit 80 trending topics.

3

Els ingredients de les seves novel·les l’han consolidat com un dels autors preferits pels joves perquè connecta amb els temes que més els preocupen: l’amor, els estudis, la família, els trastorns alimentaris, la xenofòbia, les drogues, etc. Tot transcorre en una residència d’estudiants, l’espai ideal per a generar tota mena de passions i conflictes.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/09/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-13-0 | Codi: 10225017 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Tan senzill com tuitejar t'estimo

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir