Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El campament

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de El campament:

Després de l’èxit de La noia invisible, Blue Jeans torna a sorprendre els seus lectors amb un apassionant thriller ple d’intriga i d’acció.

Deu dels joves més prometedors del país, menors de vint-i-tres anys, han estat convidats a un campament molt especial als Pirineus. L’impulsor d’aquesta idea és un dels homes més rics d’Espanya: busca una persona jove que en el futur ocupi el seu lloc. En aquest idíl·lic paratge se’ls prepararà perquè es converteixin en la mà dreta del milionari. Però només un podrà aconseguir-ho. Una autora best-seller de novel·les, una instagramer, un cantant pop de moda, un atleta d’elit, un estudiant de criminologia, una influencer amb marca pròpia, la creadora d’una app, un dels gamers del moment, un noi que predica la paraula de Déu i una coneguda actriu són els candidats finals. Només tindran un hàndicap per ser-hi: res de mòbils ni de comunicació amb l’exterior. Les coses marxen tal com estava previst fins que els coordinadors del grup desapareixen i un dels nois mor en estranyes circumstàncies. A partir d’aleshores tot canviarà i els esdeveniments inesperats s’aniran succeint.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El campament

Blue Jeans© Carlos Ruiz B.k.

Blue Jeans, pseudònim de Francisco de Paula Fernández, va néixer a Sevilla i va viure fins als divuit anys a Carmona. Llicenciat en Periodisme, és autor de les sèries Cançons per a la Paula (Cançons per a la Paula, Saps que t’estimo? i Fes-me callar amb un petó), El Club dels Incompresos (Bon dia, princesa!, No somriguis que m’enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret. El diari de la Meri) i Tan Senzill (Tan senzill com tuitejar t’estimo, Tan s...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEl campament

1

Blue Jeans arrasa a les xarxes: és l’únic autor espanyol que ha aconseguit més de 100 trending topics, entre mundials i nacionals, i continua creixent de manera imparable.

2

Les seves novel·les s’han traduït a vuit llengües: xines, italià, polonès, romanès, neerlandès, hongarès, francès i portuguès. A l’Amèrica llatina les seves gires també tenen un èxit rotund.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/03/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18572-89-0 | Codi: 10293644 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Integrada en b/n al principio | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El campament

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir