Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Els jardins secrets

La necessitat de cultivar un espai propi per tenir unes relacions sanes

| | Georges Escribano

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: ATRIUM
Traductor: Maria Llopis Freixas
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Els jardins secrets:

?Aquest llibre atrapa i deixa empremta, provoca moments de reflexió i resulta revelador i alliberador. Espero i desitjo que la seva lectura sigui la clau de la porta cap al vostre propi jardí interior?, Àlex Rovira.
Una de les situacions que provoquen més crisis de parella és la falta d'espai vital propi. La justificació d'una ruptura sovint s'expressa en els termes següents: "m'ofegava", "em faltava aire", "no tenia un marge de llibertat", etc. Hi ha un espai d'intimitat que és necessari respectar: és el nostre "jardí secret", emocional i creatiu, que ens fa créixer com a persones, que ens permet refugiar-nos sense fugir, desitjar sense tenir por dels judicis i, si convé, reinventar-nos.De la cura amb què cuidem aquest jardí interior, dependrà el nostre benestar i la qualitat de les nostres relacions sentimentals, familiars, laborals i socials. Josep López i Georges Escribano ofereixen a Els jardins secrets una proposta lúcida i renovadora sobre la vida, la intimitat i l'amor. Cada un de nosaltres ha de vetllar pel seu jardí secret, aquesta parcel·la de la vida que és la base de la nostra estabilitat emocional. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els jardins secrets

© Archivo del autor

Àlex Rovira va néixer a Barcelona el 1969. És empresari, escriptor, economista, conferenciant internacional i consultor. Ha venut prop de vuit milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i ha arribat diverses vegades al primer lloc de les llistes de vendes. La bona sort, un dels seus llibres més importants i la seva obra de més impacte internacional, editada en quaranta-dues llengües, va tenir un èxit sense precedents a la literatura de...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/05/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-147-2 | Codi: 171654 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: ATRIUM | Traductor: Maria Llopis Freixas

Blog

Els jardins secrets

Si esteu buscant un llibre que us desperti tots els sentits, l’acabeu de trobar! Obriu bé els ulls perquè Els jardins secrets no us deixarà indiferents!

Totes les opinions de Els jardins secrets

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir