Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Els joves i les vídues

Editorial: Edicions 62
Temàtica: Poesia
Col·lecció: Poesia
Nombre de pàgines: 72

Sinopsi de Els joves i les vídues:

.
MIRA EL FUMA Pepa LlopisEl que jo vullés construir una mentida.Jo visc i escric per a aquesta mentida.La meva farsa és innocent: el mónés omniresplendent i clar, i a l`hortaningú mai no flastoma i el silencino és antic ni llarg. No cal cridar:"Cant a la vida!, sí!", perquè la gentjust canta quan li agafa la cantera.No per fugir del plor. Per entonarinsubornablement i espontània.Jo sempre visc el món en la mentida.No visc el món com és, dins el seu ésser.Somnii, somniii el visc com l`imagín.Somnii que el món és senzill i la fruitaés fruita i tu no ets el que sóc joperò tu i jo som els boscsi tot l`òrgan del temps relatiude l`univers i els boscsi la pòtència més brutal de l`universque és l`Entusiasme!Carles Rebassa (Els joves i les vídues, pàgina 11)
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Els joves i les vídues

Carles Rebassa (Palma, 1977) és autor dels llibres de poemes Poema BEls joves i les vídues (Premi Ausiàs March 2006), Pluja de focSons bruts (Premi Carles Riba 2018) i El Caire Formentera (Premi Gabriel Ferrater 2022), i de la novel·la Eren ells (Premi Pin i Soler i Premi Ciutat de Barcelona 2016). 

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/10/2006 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-5910-5 | Codi: 10029290 | Format: 21 x 13,2 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Poesia

Totes les opinions de Els joves i les vídues

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir