Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sons bruts

Premi Carles Riba 2018
Editorial: Edicions Proa
Temàtica: Poesia
Col·lecció: OSSA MENOR
Nombre de pàgines: 88

Sinopsi de Sons bruts:

Premi Carles Riba 2018.

Sons bruts és un llibre de sonets, iniciat el 2003 i acabat el 2018. L’autor els va començar a escriure, literalment, en veure que necessitava expressar-se dins la llibertat d’aquesta faixa mètrica per no estavellar-se contra una paret. Durant el procés s’emmirallava en Palau i Fabre, quan deia que si no hagués estat poeta i dramaturg hauria estat un assassí o un demagog. Arran d’una ruptura amorosa, Carles Rebassa engega la formulació de sentiments, mirades i exhalacions de l’esperit amb els poemes, que es repeteixen i s’amplien com una obsessió, un mirall esquerdat, una reiteració, un autoretrat que muda. El sonet és una forma clàssica que demana màxima precisió i coherència formal, però alhora permet irradiar significats i amplificar expressions quotidianes, lluites socials i personals, soliloquis i manifests. Sons bruts és un llibre d’amor i de mort, els dos materials d’aprenentatge i de conversa de la vida humana.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sons bruts

Carles Rebassa (Palma, 1977) és autor dels llibres de poemes Poema BEls joves i les vídues (Premi Ausiàs March 2006), Pluja de focSons bruts (Premi Carles Riba 2018) i El Caire Formentera (Premi Gabriel Ferrater 2022), i de la novel·la Eren ells (Premi Pin i Soler i Premi Ciutat de Barcelona 2016). 

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Sons_bruts.pdf
Descarregar 426,54 K

Premis

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/02/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-750-0 | Codi: 10233471 | Format: 13 x 17,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: OSSA MENOR | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Sons bruts

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir