Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els mandarins

Pujol, Maragall, Montilla, De la Rosa, Prenafeta i la família reial entre d'alt
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: L'arquer
Nombre de pàgines: 120

Sinopsi de Els mandarins:

Un recull d?escenes viscudes pel periodista Rafel Nadal i que reflecteixen la personalitat de diversos personatges que han ostentat ?d?una manera o altra- el poder en la societat actual.
Quan el poder es dilueix i s'amaga, només queden a la vista els mandarins. Des de la posició privilegiada que atorga la pràctica del periodisme i la direcció d'una de les capçaleres més importants de Catalunya, Rafel Nadal ha tingut accés a moments íntims i reveladors d'algunes d'aquestes personalitats de l'àmbit polític, empresarial i cultural de dins i fora de Catalunya.Els mandarins és, doncs, la seva visió personal d'unes figures poderoses amb qui ha passat estones llargues i intenses. Des de presidents de la Generalitat fins a polítics que mouen els fils a l'ombra, passant per empresaris destacats o membres de la família reial espanyola, Nadal desvela detalls de la personalitat més desconeguda i singular d'aquests "mandarins" i els converteix en un retrat incisiu de les passions de la nostra política recent.Amb un estil precís i agut, Els mandarins és un gran llibre de retrats que reflecteixen la personalitat del poder en la societat actual. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els mandarins

© Xulio Ricardo Trigo

Rafel Nadal i Farreras (Girona, 1954) col·labora regularment en diversos mitjans escrits i audiovisuals. Va ser director d’El Periódico de Catalunya de maig de 2006 a febrer de 2010, període durant el qual el diari va rebre nombrosos premis, entre els quals el Nacional de Comunicació. És autor d’Els mandarins (2011), un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliços (Premi Josep Pla 2012), una obra de referència de la literatura de la mem...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/02/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1353-4 | Codi: 383014 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L'arquer

Blog

Els mandarins

Quan vaig assabentar-me de la publicació d’aquest llibre, vaig pensar en un compendi de feixugues entrevistes que no aportarien res de nou als qui tenim el costum de seguir l’actualitat a través de la premsa diària.

Però quan el passat Sant Jordi el meu fill me’l va donar, amb motiu del meu sant, a tall de regal d’una bona amiga, em vaig trobar amb la sorpresa de que es tracta d’un llibre de només 120 pàgines que, a més a més, està escrit amb un tipus de lletra mitjana i amb força espais en blanc entre línies.

I, lluny del que jo pensava, m’he trobat amb un llibre força divertit en què Rafel Nadal (exdirector de El Periódico de Catalunya i actualment tertulià polític en més d’una emissora de ràdio), en què ens trobem amb una sèrie d’anècdotes extretes d’entrevistes i trobades que Rafel Nadal ha tingut al llarg de la seva vida amb personatges com els expresidents del govern català, Jordi Pujol, Pasqual Maragall i José Montilla, personatges influents en la política catalana com Lluís Prenafeta o Javier de la Rosa, i també diversos polítics espanyols o influents personatges internacionals com Alexander Lébed, Mariano Rajoy, José Luís Rodríguez Zapatero i membres de la casa reial espanyola.

Totes les opinions de Els mandarins

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir