Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els últims dies del general Prim

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de Els últims dies del general Prim:

Una novel·la recrea la trajectòria apassionant i la fi enigmàtica d'aquest militar català que pretenia regenerar Espanya i apostava per la dinastia dels Savoia.

El general Joan Prim i Prats, nascut a Reus el 1814, tenia un projecte per a la regeneració d’Espanya partint de Catalunya, que implicava l’expulsió dels Borbons i la proclamació d’un nou rei, Amadeu de Savoia. Un projecte ambiciós i de llarg abast que es va veure truncat el vespre del 27 de desembre del 1870, al carrer del Turco de Madrid, quan mitja dotzena d’assassins a sou van descarregar sobre ell els seus trabucs. Els últims dies del general Prim narra els cinc dies finals de la vida del general català, reconstrueix la seva biografia, explica el seu pensament polític i fa una hipòtesi sobre la conxorxa, promoguda pels poders fàctics de Madrid, que va posar fi a la seva vida.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els últims dies del general Prim

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és professor universitari, periodista i escriptor. Ha escrit una extensa obra narrativa, de la qual destaquen les novel·les Apocalipsi blanc (premi Josep Pla, 1999), Roger de Flor (2002), L'últim hivern de Ramon Llull (2004), Els Llops (premi Carlemany, 2005) i La segona mort de Jesús de Natzaret (2008). També ha publicat el llibre de viatges La ruta dels almogàvers (2001).

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_ultims_dies_del_general-Prim.pdf
Descarregar 5,87 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/10/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-462-2 | Codi: 10038123 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT

Totes les opinions de Els últims dies del general Prim

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir