Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT-TELA
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de Els Llops:

Premi Carlemany 2005
Es pot concebre una novel·la que sigui, alhora, una intriga policíaca i una saga que abarca dos segles de la història d'una família? Quan el març del 2004 Jaume Forné apareix mort al cim del Montsec, la policia revela que tant ell com els seus dos germans han rebut anònims de l'assassí.Però, per descobrir l'origen del crim, caldrà remuntar-se fins al 1816 i resseguir la història d'amors, odis i revenges entre branques de la família Llop.Així, la novel·la recorre escenaris com la construcció del canal d'Urgell, la guerra d'Àfrica, la batalla del Segre durant la guerra civil i els maquis.En tots aquests moments, els Llops lluiten, s'estimen o es traeixen. Com a teló de fons, apareixen Guifré el Pilós mort per Lubb Ibn Mohamed, el mite de l'home-llop, Juli Cèsar a Ilerda i un antiquíssim temple secret dedicat al culte al llop: l'animal totèmic (alhora déu i dimoni) de les tribus íberes de Lleida.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els Llops

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és professor universitari, periodista i escriptor. Ha escrit una extensa obra narrativa, de la qual destaquen les novel·les Apocalipsi blanc (premi Josep Pla, 1999), Roger de Flor (2002), L'últim hivern de Ramon Llull (2004), Els Llops (premi Carlemany, 2005) i La segona mort de Jesús de Natzaret (2008). També ha publicat el llibre de viatges La ruta dels almogàvers (2001).

... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/10/2005 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8437-839-6 | Codi: 10024434 | Format: 15 x 23,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT-TELA

Totes les opinions de Els Llops

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir