Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Escales avall

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Escales avall:

Tres veus s’entrellacen per donar-nos la visió de la vida de tres dones de la mateixa família —àvia, mare i filla—, repassant les seves pors, encerts i fracassos i deixant al descobert la importància dels llaços familiars, que malgrat tot les uneixen i les salven.

Un dia entre la primavera i l’estiu del 2017 la Maria Cinta i la Laia intenten localitzar la Montse al mòbil. Les dues, que són la seva mare i la seva filla respectivament, tenen un bon motiu per trucar-li, però ella té un bon motiu per no agafar-los la trucada. La Montse ha apagat el telèfon. Espera una notícia però no en vol dir res a ningú fins que no en tingui la confirmació, sigui quina sigui. Durant les hores en què no poden comunicar-se, totes tres –àvia, filla i neta– fan balanç de la vida, cadascuna de la seva, però es passegen inevitablement per records que els són comuns. I llavors, com si fessin girar a poc a poc un calidoscopi, secrets, mentides, veritats, dolors i alegries apareixen des dels tres punts de vista i doten el text d’una profunditat psicològica excepcional, posant en dubte la veracitat del relat que fem sobre la nostra pròpia existència i sobre el jo.

Escales avall és una biografia a tres veus de tres generacions de dones d’una família i un recorregut apassionant per la història de Catalunya des dels anys trenta del segle XX fins als mesos previs a l’1 d’octubre del 2017.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Escales avall

© Albert Salamé

Cinta Arasa (Tortosa, 1978) és llicenciada en Ciències Polítiques i té formació de postgrau en l’àmbit de les relacions internacionals i la gestió de les polítiques públiques. Ha realitzat diversos cursos d’escriptura creativa. És autora de més d’una quinzena de llibres per a infants i joves, alguns dels quals han estat traduïts a altres llengües. El 2013 va rebre el Premi Enric Valor de narrativa juvenil per la novel·la Vaig fer la maleta un ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Escales_avall.pdf
Descarregar 1,11 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/10/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2837-8 | Codi: 10283775 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Escales avall

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir