Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Esmolar l'eina

Guia de redacció per a professionals
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Esmolar l'eina:

Si La cuina de l'escriptura posava a l'abast de tothom l'abc de l'art d'escriure, Esmolar l'eina és el llibre necessari per ampliar-ne els coneixements.
Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim. Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es construeix la identitat de l'autor, s'escull el lector, s'exerceix el poder, s'organitza el món... Que contundent, delicat o resolutiu pot ser el discurs si s'utilitza amb perspicàcia! I, en canvi, que barroer, confús i irritant arriba a ser quan un és maldestre!Fa anys, Daniel Cassany va posar La cuina de l'escriptura a l'abast de tots aquells interessats en l'escriptura per ensenyar-los l'abc d'aquest estri. Ara, amb el llibre que teniu a les mans, Cassany es dirigeix als més iniciats per ensenyar-los com poden esmolar l'eina encara més. Autors, editors, supervisors i lectors trobaran aquí nous criteris per complir les seves tasques amb més satisfacció i maduresa.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Esmolar l'eina

© Jesús Rodríguez Velasco
Daniel Cassany és professor d´Anàlisi del Discurs de la Universitat Pompeu Fabra. Ha centrat la seva activitat docent i investigadora en l´estudi dels gèneres escrits de diversos àmbits (científic, divulgatiu, acadèmic, professional), amb una perspectiva lingüística i didàctica. Ha publicat  Descriure escriure, Construir l´escriptura i La cuina de l'escriptura. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/09/2007 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-250-8 | Codi: 10031304 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES

Totes les opinions de Esmolar l'eina

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir