Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Estructures profundes

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Estructures profundes:

Jair Dominguez en estat pur. Una societat distòpica, absolutament podrida i acabada. I amb una crítica social profunda que no deixarà indiferent ningú.

En una ciutat arrasada pel canvi climàtic i les desigualtats socials, en Jordi malviu fent de fumigador. El producte que fa servir segurament es tòxic però ningú no ho sap ben bé, i en qualsevol cas, té sort de no haver de treballar als pous, on als quaranta anys ja et jubilen perquè puguis morir tranquiŀlament a casa, entre vòmits i dolors terribles de tanta radioactivitat que has engolit a la feina. En Jordi va vivint amb les seves inseguretats i paranoies, que comparteix amb els companys de feina, tan desgraciats com ell. O més. Malgrat tot, pot ser que hi hagi un punt d’esperanca de canviar la seva sort? És lícit tenir el somni d’una vida digna?

Amb un talent narratiu indiscutible, Jair Dominguez crea una noveŀ la única que submergeix el lector en un univers apocalíptic, on tot és diferent però tot ens sona. I la sensació de reconeixement arriba amb la de pànic, ja que la crítica social que s’amaga en aquestes pàgines és tan profunda com devastadora.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Escolta un fragment de Estructures profundes

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre l'autor de Estructures profundes

© Cristina Gaggioli

Jair Dominguez (Barcelona, 1980) és periodista i escriptor. Va estudiar història de l’art però s’ha guanyat la vida escrivint per al cinema, la ràdio i la televisió i fent coses de les quals no està tan orgullós. Sempre ha intentat viure lluny de les ciutats. Allegro con fuoco és la seva cinquena novel·la.

Twitter: @sempresaludava

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Estructures_profundes.pdf
Descarregar 577,44 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2740-1 | Codi: 10280686 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Estructures profundes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir