Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Hades, el déu menys dolent

Editorial: Shaka
Temàtica: Juvenil | Influencers
Col·lecció: Shaka
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Hades, el déu menys dolent:

Una novel·la mitològica per a tots els públics escrita per Pol Gise, creador de contingut a YouTube amb més de 3 milions de seguidors a les xarxes.

Una novel·la mitològica per a tots els públics escrita per Pol Gise, creador de contingut a YouTube amb més de 3 milions de seguidors a les xarxes.

Darrere de cada personatge malvat hi ha una història que val la pena conèixer. Hades, el déu de l’inframon, no n’és una excepció. Fins a quin punt s’ha deformat el seu mite amb el temps?

Pol Gise, un dels youtubers més importants del moment –que ja ha aconseguit enganxar centenars de milers de persones a les històries mitològiques–, recrea els episodis més importants de la llegenda d’Hades, un personatge, diu, incomprès. Coneixerem la seva rivalitat amb Zeus, el germà petit que va acabar convertit en germà gran; la vehement Gea, la seva àvia, i els deliris de Cronos, Posidó, Hidra i companyia.

Amb un estil apassionat i divertit, Gise redescobreix els marros de l’Olimp com si formessin part del nostre món i acosta la literatura clàssica a tots els públics.

«Realment estava emocionat per l’arribada del primer mort. Em preguntava com es devia haver mort, si havia sigut molt bo, molt normal o molt dolent a la vida. Però no parava de recordar el que em va dir el meu germà quan em va explicar la seva idea de crear aquells éssers. Em va dir que a ell l’estimarien per haver-los donat la vida i que a mi em tindrien por perquè els la prendria. Per què? Quina mena de vida tindrien perquè odiessin venir a l’inframon? L’únic lloc horrible del meu regne era el Tàrtar, i si et tocava anar-hi era perquè t’ho havies guanyat… en teoria, esclar».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Hades, el déu menys dolent

© Arxiu personal de l'autor

Pol Gise. Actor i youtuber català especialitzat en mitologia. Va començar a crear contingut humorístic i de ficció el 2015. Des de llavors ha anat guanyant popularitat gràcies als seus vídeos, en què interpreta històries carregades de diàlegs costumistes i plenes de referències a l’actualitat. Amb més de 3.000.000 de seguidors a les xarxes, d’entre els seus vídeos destaquen la sèrie Companys de pis, en català, on té capítols amb més de 100.000...

Llegir-ne més

Altres llibres de Pol Gise

Continguts extra

Fragment
Hades_el_deu_menys_dolent.pdf
Descarregar 1,73 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/03/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18456-09-1 | Codi: 10318759 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Shaka | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Hades, el déu menys dolent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir