Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Harry Potter i el llegat maleït

Parts u i dos. Text teatral
Editorial: labutxaca
Temàtica: Teatre
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Xavier Pàmies Giménez
Nombre de pàgines: 488

Sinopsi de Harry Potter i el llegat maleït:

Ser Harry Potter no ha estat mai senzill, i continua sense ser-ho ara que és un empleat carregat de feina a la Conselleria d’Afers Màgics, marit i pare de tres fills en edat escolar.

Mentre el Harry ha de conviure amb un passat que es resisteix a quedar enrere, el seu fill petit, l’Albus, intenta alliberar-se del pes d’un llegat familiar que no ha volgut mai. Però de cop el passat i el present es conjuguen de manera sinistra, i pare i fill descobreixen una veritat desagradable: a vegades el mal sorgeix als llocs més inesperats.

Basada en una nova història original de J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne, el text de l’obra teatral Harry Potter i el llegat maleït es va publicar originàriament com a una «edició especial del text d’assaig» coincidint amb l’estrena mundial al West End de Londres l’estiu de 2016. L’obra es va estrenar amb reaccions entusiastes del públic i els crítics, mentre el text va esdevenir immediatament un èxit de vendes mundial. Aquesta edició definitiva del text inclou els diàlegs finals de l’obra i també contingut extra.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Harry Potter i el llegat maleït

© Mary McCartney 2018

J.K. Rowling és l’autora de les multipremiades novel·les de Harry Potter, que han obtingut uns rècords de vendes mundials. Venerada pels seus fans a tot el món, la sèrie ha venut més de cinc-cents milions de còpies, ha estat traduïda a vuitanta idiomes i va inspirar vuit pel·lícules supertaquilleres. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benèfiques: El quidditch de totes les èpoques, Bèsties fantàstiques i o...

Llegir-ne més

Continguts extra

PDF
Extracte HARRY POTTER I EL LLEGAT MALEÏT
Descarregar 1,63 M
Tots els títols de Harry Potter
Descarregar 296,93 K
Fragment
Harry_Potter_i_el_llegat_maleit.pdf
Descarregar 1,35 M

Per què llegirHarry Potter i el llegat maleït

1

El fenomen Harry Potter ha estat un dels esdeveniments editorials més sorprenents dels últims anys.

2

Harry Potter ha aconseguit una de les fites més nobles a què pot aspirar un escriptor: generar nous lectors. En aquest sentit, la sèrie no ha perdut ni mica de la capacitat de fascinació entre els lectors joves.

Coneix-ne més sobre Harry Potter i el llegat maleït

Artwork TM & © HPTP. Harry Potter TM WBEI

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/02/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-72-5 | Codi: 10210704 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Xavier Pàmies Giménez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Harry Potter i el llegat maleït

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir