Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Històries del Japó

Viatge per país dels samurais, del sushi i de la tecnologia punta
Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de Històries del Japó:

Xavier Moret ens convida a descobrir el país dels samurais, del sushi i de la tecnologia punta.

Al parc de Ueno, a Tòquio, hi ha una estàtua de Saigo Takamori, considerat l’últim samurai i el símbol de la defensa màxima de la tradició. El 1873 es va fer l’harakiri a l’illa de Kyushu, després de perdre una batalla contra les tropes d’un govern que feia bandera de la modernitat.

El Japó es una terra de contrastos entre la persistència gairebé sagrada del passat i la mirada curiosa al futur. La tecnologia punta i els gratacels conviuen amb la mentalitat samurai i els santuaris antics, on la naturalesa és venerada com un deu i la gastronomia s’esforça per assolir la perfecció. L’escriptor Xavier Moret descriu el País del Sol Naixent d’avui a partir dels seus viatges per les tres grans illes (Honshu, Kyushu i Shikoku) i les seves estades a les ciutats principals (Tòquio, Kyoto i Osaka).

Històries del Japó ofereix les claus per comprendre la cultura i la complexitat d’un país que cada dia fascina més a Occident.

 

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Històries del Japó

©  Manel Vaqué

Xavier Moret és periodista i escriptor. Ha treballat en diversos diaris, a la televisió i a la ràdio, i ha viatjat per tot el món per escriure reportatges i llibres de viatges. El 1998 va publicar Amèrica, Amèrica. Viatge per Califòrnia i el Far West. El van seguir llibres sobre Islàndia (L’illa secreta, 2002), Grècia (Grècia. Viatge de tardor, 2014), Armènia (La memoria del Ararat, 2015) i Àfrica (A la sombra del baobab, 2006, i Tras los paso...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Histories_del_Japo.pdf
Descarregar 507,05 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/06/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-472-5 | Codi: 10259199 | Format: 14 x 21,5 cm. | Tinta: Aparte a color + integrada en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Històries del Japó

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir