Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Tramuntana

Una novel.la de Max Riera
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Tramuntana:

En Max Riera s'ha instal·lat a l'Empordà per passar els mesos d'estiu. La calor i l'aparent tranquil·litat de la zona l'ajuda a mandrejar pels racons, ajagut a l'hamaca i descansant. Fins que una trucada del seu editor l'obliga a espolsar-se la mandra i posar-se a treballar. A poc a poc, es veurà immers en una història en la qual res no és el que sembla ni ningú és qui diu ser. Enlluernat per una rossa preciosa, i atrapat en una xarxa de mentides que no pot desvelar, en Max Riera passarà un estiu menys plàcid del que esperava. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Tramuntana

©  Manel Vaqué

Xavier Moret és periodista i escriptor. Ha treballat en diversos diaris, a la televisió i a la ràdio, i ha viatjat per tot el món per escriure reportatges i llibres de viatges. El 1998 va publicar Amèrica, Amèrica. Viatge per Califòrnia i el Far West. El van seguir llibres sobre Islàndia (L’illa secreta, 2002), Grècia (Grècia. Viatge de tardor, 2014), Armènia (La memoria del Ararat, 2015) i Àfrica (A la sombra del baobab, 2006, i Tras los paso...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/05/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-722-0 | Codi: 174529 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

Tramuntana, una novel·la a l'Empordà

La Montse ens explica Tramuntana, de Xavier Moret, després d’un estiu a l’Empordà. Nosaltres, d’això se’n diu ficar-se en la pell del protagonista!

Acabo d’arribar de les meves vacances a l’Empordà. I, com sempre, m’he endut llibres! Aquesta vegada li ha tocat el torn a Tramuntana, de Xavier Moret.

El títol, a la llarga, m’ha semblat que venia molt a tomb tenint en compte que no ha fet gaire bon temps a la Costa Brava… però és per això que ens enduem llibres, oi? Si fa mal dia ja tenim un altre món on entrar. I en aquest cas és el d’un detectiu i escriptor exhippy, en Max Riera, que se’n va a la recerca de la tranquil·litat al mateix lloc on jo he anat de vacances.

El problema arriba quan rep una trucada del seu editor oferint-li una morterada per escriure alguna cosa i, alhora, troba una rossa de bandera que li demana investigar la mort d’una noia que ha aparegut en un bosc de l’Empordà. Aquesta recerca el portarà a haver-se-les de manegar amb màfies, prostitució i corruptel·les urbanístiques que formen un garbuix de mentides complicada d’esquivar.

Totes les opinions de Tramuntana

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir