Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La flor púrpura

Editorial: Fanbooks
Traductor: Anna Puente Llucià
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de La flor púrpura:

Una novel·la exquisida sobre el tumultuós període de l’adolescència, els lligams de la família i la promesa de la llibertat.

La vida de la Kambili, una jove nigeriana de quinze anys, està regida per una família tradicional i un pare que és un fanàtic religiós. El seu dia a dia consisteix a resar, dormir, anar a l’escola i tornar a resar, fins que un cop d’estat sacseja Nigèria. El pare, involucrat en aquesta crisi política, envia la Kambili i el seu germà a viure amb la tieta a una zona tranquil·la dels afores de la ciutat. Allà troben tot el contrari del que havien viscut fins llavors: una casa viva i plena de riures. A poc a poc, la Kambili descobreix la vida i l’amor, però també el terrible secret que amaga la seva família.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La flor púrpura

© © Wani Olatunde

Chimamanda Ngozi Adichie (1977) és una autora nigeriana que ha estat considerada la veu més destacada d'un seguit de nous autors anglòfons que estan aconseguint atreure una generació de lectors cap a la literatura africana. Als Estats Units ha guanyat premis literaris tan prestigiosos com el del Cercle Nacional de Crítics Literaris o el premi al millor llibre de l’any segons publicacions tan notables com el New York Times, el Washington Post o...

Llegir-ne més

Per què llegirLa flor púrpura

1

Chimamanda Ngozi Adichie és l’escriptora nigeriana més destacada dels autors anglòfons que han aconseguit atreure una generació de lectors cap a la literatura africana.

2

La seva obra és mundialment coneguda i s’ha traduït a més de trenta idiomes.

3

És guanyadora de premis literaris tan importants com el del Cercle Nacional de Crítics Literaris als Estats Units o el Women’s Prize for Fiction al Regne Unit.

4

Els seus assajos Tothom hauria de ser feminista (2016), Estimada Ijeawele: manifest feminista en quinze consells (2017), Sobre el perill dels tòpics (2018) i Sobre el dol (2021), publicats a Fanbooks, han tingut una gran acollida de la crítica i dels lectors.

5

També és autora de les novel·les Americanah i Mig sol groc (Fanbooks, 2021).

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/03/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-10028-03-6 | Codi: 10339131 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció contemporània | Traductor: Anna Puente Llucià

Totes les opinions de La flor púrpura

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir