Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Humanitas

De la pols estel·lar a la revolució conscient
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Ciència | Cosmologia
Temàtica: Ciència | Divulgació
Temàtica: Ciència | Evolució
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 560

Sinopsi de Humanitas:

El llibre que haurien escrit Yuval Noah Harari i Eckhart Tolle a quatre mans.

Som realment dignes del qualificatiu sapiens? La ciència ens ha permès traçar la història de l’univers fins al seu origen, però el que no ens explica és com la pols esteŀlar que va emergir del Big Bang ha acabat donant forma a criatures que creuen que el sentit de la seva existència és tenir un iPhone de darrera generació o comprar-se una casa al metavers. Segles d’esforços científics per intentar entendre el fet existencial no han servit per treure’ns del pou del «Només sé que no sé res».

Quin és el sentit de la vida? Des de temps immemorials, els éssers humans ens hem fet aquesta pregunta sense trobar cap resposta convincent. Potser per això cada vegada són menys els que s’ho qüestionen i més els que concentren el seu interès a saber quan sortirà la següent temporada de la seva sèrie preferida.

Aquest llibre és una invitació a retrobar-nos amb preguntes que han quedat oblidades i a reflexionar sobre la farsa a la qual, des de la perspectiva evolutiva, hem reduït el fet existencial. A través d’un text entretingut i poètic per moments, que fusiona amb rigor les visions científica i espiritual amb espurnes d’humor i ironia, els autors ens conviden a reinterpretar el camí traçat per la pols esteŀlar des del Big Bang fins als nostres dies i ens proposen una nova visió, completament transgressora, de qui som i del futur cap al qual ens dirigim.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Humanitas

© Mireia Martínez

Xavier Ginesta és doctor en Electrical Engineering per la Universitat de Nova York i president de Voxel, empresa amb seu a Barcelona líder mundial en facturació i pagament electrònic al sector turístic. Entre les seves passions destaca l’afany per contribuir a la construcció d’un món més conscient, cosa que s’expressa a través del seu lideratge a Voxel, considerada el millor lloc on treballar a Catalunya els anys 2019 i 2020 segons el rànquing...

Llegir-ne més

Sergi Torres és una de les veus més reconegudes de la nova consciència i l’espiritualitat. Conferenciant i escriptor, ofereix moltes xerrades i tallers que conviden a anar més enllà de les nostres creences per retrobar la veritable naturalesa de l’univers de l’ésser humà.

www.sergitorres.es

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/03/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2886-6 | Codi: 10293499 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Humanitas

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir