Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Juliet

Anne Fortier

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Àlex Gombau
Nombre de pàgines: 760

Sinopsi de Juliet:

Romeu i Julieta es transforma en una aventura trepidant del segle XXI.
La Juliet i la seva germana són òrfenes des de petites i s'han criat amb la seva tieta, però quan la tieta Rose mor, la Juliet rep una estranya herència: un passaport, una clau i un secret. El seu nom vertader és Giulietta Tolomei, i és una descendent dels Tolomei i dels Salimbeni, les famílies reals que van viure a la Siena medieval i que van inspirar Shakespeare per escriure Romeu i Julieta. La Juliet viatjarà a Siena per retrobar-se amb el seu passat i els seus avantpassats, i descobrirà que el malefici que fa segles va caure sobre la seva família -«Maleïts sigueu vosaltres dos i les vostres cases!»- segueix ben viu 600 anys després.Amb un detall exquisit i un ritme trepidant, Juliet és un ric tapís que arrossega el lector des del present de la Juliet fins al passat de la Julieta. Entre la tragèdia, la novel·la romàntica i la novel·la èpica i d'aventures, Juliet remourà el cor del lector i accelerarà el seu pols. I si, al capdavall, Juliet és Julieta, aleshores... qui és Romeu?«Aquesta novel·la ho té tot: Romeu i Julieta, la noblesa italiana i el món de la màfia, aventures i heroïnes valentes, documents secrets i tresors amagats, amors apassionats i venjances violentes que perduren al llarg dels segles. Un debut sensacional». Katherine Neville, autora d'El vuit i El foc. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1352-7 | Codi: 383035 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Àlex Gombau

Blog

Juliet, d'Anne Fortier

Aquest any Sant Jordi s’ha enrotllat la mar de bé i ha estat especialment generós.

Juliet és un dels llibres que tot just acabo de llegir. Es tracta d’una novel·la que té una mica de tot: aventures trepidants, les interioritats del món de la màfia, heroïnes valentes, tresors amagats a les entranyes de la terra,… en fi, de tot.

Ens parla de l’eterna història d’amor entre el Romeu i la Julieta, però amb la sorpresa afegida que són dues històries que transcorren paral·leles, una ambientada a la Siena del segle XIV, i l’altra en temps actual.

Sí, pot sonar prou desconcertant, però l’autora se’n surt prou bé tot i que (al principi sobretot) costa una mica seguir-la.

Totes les opinions de Juliet

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir