Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La dinàmica de la fe

Paul Tillich

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: CLÀSSICS CRIST
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de La dinàmica de la fe:

A l’interior de qualsevol persona hi ha una riquesa inesgotable

Paul Tillich insisteix, en aquesta obra, en la fe com a acte central de la persona, com a qüestió fonamental que engloba totes les altres que poden ocupar l’home. Així, temes importants com l’ateisme i la universalitat de la fe, l’ambigüitat de la vida, la certesa i el risc, i molts altres queden inclosos en La dinàmica de la fe.

El llibre que el lector té a les mans va ser publicat per Tillich en la seva maduresa, a Nova York, a final dels anys cinquanta. És una obra ben representativa de tota la seva vida i de les seves idees més fonamentals; reflecteix sobretot la seva capacitat de síntesi i de correlació: entre la religió i la cultura, entre la filosofia i la teologia, entre l’Església i el món. La fe, per a ell, és la dimensió de la profunditat de tota la vida de l’home.

Per a Tillich, en el fons més profund del ser de l’home ja hi ha la gran pregunta: quin sentit té el que faig? Amb aquesta pregunta l’home s’interroga sobre Déu. A l’interior de qualsevol persona hi ha una riquesa inesgotable; qui coneix quelcom de la profunditat de la vida ja coneix quelcom de Déu.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/11/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-273-8 | Codi: 10037961 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: CLÀSSICS CRIST

Totes les opinions de La dinàmica de la fe

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir