Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La intel·ligència intuïtiva

Com decidir d'un cop d'ull

Malcolm Gladwell

Sinopsi de La intel·ligència intuïtiva:

La intel·ligència intuïtiva ens ensenya que els grans experts a l´hora de prendre decisions no són pas aquells que són capaços de processar més informació o que es passen més temps reflexionant, sinó els que han perfeccionat l´art de «filar prim»: filtrar els pocs factors que tenen una importància cabdal d´entre un número aclaparador de variables.

La intel·ligència intuïtiva és un llibre sobre com pensem sense pensar, sobre aquestes decisions que aparentment prenem en un instant —d´un sol cop d´ull—, però que en realitat no són tan senzilles com sembla. ¿Per què hi ha persones que segueixen el que els diu l´instint i l´encerten, mentre d´altres acaben sempre repetint els mateixos errors? ¿Per quin motiu hi ha persones que són brillants a l´hora de prendre decisions i d´altres que són uns absoluts ineptes? ¿Com funciona el nostre cervell a la feina, a classe, a la cuina i al dormitori? ¿Per què les millors decisions són sempre les més difícils d´explicar?La intel·ligència intuïtiva ens ensenya que els grans experts a l´hora de prendre decisions no són pas aquells que són capaços de processar més informació o que es passen més temps reflexionant, sinó els que han perfeccionat l´art de «filar prim»: filtrar els pocs factors que tenen una importància cabdal d´entre un número aclaparador de variables. La intel·ligència intuïtiva coneixerem un psicòleg que ha après a predir quan de temps pot durar un matrimoni només d´observar una parella durant uns minuts, un entrenador que creu saber quan cometrà un tenista una doble falta, fins i tot abans que la raqueta entri en contacte amb la bola i també experts en antiguitats que poden reconèixer una falsificació d´un sol cop d´ull.MALCOLM GLADWELL és periodista de The New Yorker. Anteriorment també ha treballat com a periodista científic al Washington Post. Des de la seva aparició als Estats Units el passat mes de setembre, La intel·ligència intuïtiva s´ha convertit en el nou llibre de capçalera de milions de persones que se senten sobrepassades per la gran quantitat d´informació que reben cada dia i que els impedeix prendre decisions amb claredat.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6908-1 | Codi: 10029676 | Format: 15,1 x 2,1 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: No Ficció

Totes les opinions de La intel·ligència intuïtiva

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir