Grup62
La intel·ligència intuïtiva
Com decidir d'un cop d'ull

Malcolm Gladwell

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La intel·ligència intuïtiva

Com decidir d'un cop d'ull

Malcolm Gladwell

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: No Ficció
Nombre de pàgines: 1

Sinopsi de La intel·ligència intuïtiva:

La intel·ligència intuïtiva ens ensenya que els grans experts a l´hora de prendre decisions no són pas aquells que són capaços de processar més informació o que es passen més temps reflexionant, sinó els que han perfeccionat l´art de «filar prim»: filtrar els pocs factors que tenen una importància cabdal d´entre un número aclaparador de variables.

La intel·ligència intuïtiva és un llibre sobre com pensem sense pensar, sobre aquestes decisions que aparentment prenem en un instant —d´un sol cop d´ull—, però que en realitat no són tan senzilles com sembla. ¿Per què hi ha persones que segueixen el que els diu l´instint i l´encerten, mentre d´altres acaben sempre repetint els mateixos errors? ¿Per quin motiu hi ha persones que són brillants a l´hora de prendre decisions i d´altres que són uns absoluts ineptes? ¿Com funciona el nostre cervell a la feina, a classe, a la cuina i al dormitori? ¿Per què les millors decisions són sempre les més difícils d´explicar?La intel·ligència intuïtiva ens ensenya que els grans experts a l´hora de prendre decisions no són pas aquells que són capaços de processar més informació o que es passen més temps reflexionant, sinó els que han perfeccionat l´art de «filar prim»: filtrar els pocs factors que tenen una importància cabdal d´entre un número aclaparador de variables. La intel·ligència intuïtiva coneixerem un psicòleg que ha après a predir quan de temps pot durar un matrimoni només d´observar una parella durant uns minuts, un entrenador que creu saber quan cometrà un tenista una doble falta, fins i tot abans que la raqueta entri en contacte amb la bola i també experts en antiguitats que poden reconèixer una falsificació d´un sol cop d´ull.MALCOLM GLADWELL és periodista de The New Yorker. Anteriorment també ha treballat com a periodista científic al Washington Post. Des de la seva aparició als Estats Units el passat mes de setembre, La intel·ligència intuïtiva s´ha convertit en el nou llibre de capçalera de milions de persones que se senten sobrepassades per la gran quantitat d´informació que reben cada dia i que els impedeix prendre decisions amb claredat.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6908-1 | Codi: 10029676 | Format: 15,1 x 2,1 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: No Ficció

Totes les opinions de La intel·ligència intuïtiva

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir