Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La piràmide de la longevitat

La guia definitiva per recuperar la vitalitat tenint cura de tu mateix des de dins
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Estil de vida
Temàtica: Salut
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Judit Rodà Panadès
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de La piràmide de la longevitat:

Descobreix els secrets per tenir una vida llarga i plena.

Quines són les claus per tenir una vida llarga i saludable? Què fa de diferent la gent a les regions on viuen les persones més longeves del món? Què podem fer per aconseguir envellir bé?

Maria Puntí ha estat investigant i ha descobert què tenen en comú les regions on la gent viu més anys i de manera més saludable. Ha analitzat quins són els nostres hàbits de vida i quins aspectes ens generen més inflamació, estrès, felicitat o angoixa. I ha arribat a conclusions que ens presenta en forma de piràmide segons el nivell d’impacte a la nostra salut.

Des d’una òptica integrativa, analitza la salut des de tots els àmbits. Arriba a conclusions interessantíssimes en què alimentació, hàbits esportius, salut intestinal i salut mental s’enllacen i generen el que serà una manera d’enfocar la vida que ens portarà no només a viure més anys, sinó també a fer-ho amb una bona qualitat de vida.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La piràmide de la longevitat

© Dedi Suta

Maria Puntí és dietista integrativa, professora i divulgadora científica. També és directora de dues clíniques pròpies de medicina integrativa formades per professionals sanitaris especialitzats: MPunti (@m.punti) i Hom (@hom.integrativemedicine).

La Maria es va llicenciar en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, però en finalitzar la carrera universitària va decidir canviar de rumb, ja que després de patir diversos problemes de salut...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_piramide_de_la_longevitat.pdf
Descarregar 3,37 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/02/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3147-7 | Codi: 10338189 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Judit Rodà Panadès

Totes les opinions de La piràmide de la longevitat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir