Grup62
Maria Puntí Rodà
 ©Dedi Suta
©Dedi Suta

Maria Puntí Rodà

Maria Puntí és dietista integrativa, professora i divulgadora científica. També és directora de dues clíniques pròpies de medicina integrativa formades per professionals sanitaris especialitzats: MPunti (@m.punti) i Hom (@hom.integrativemedicine).

La Maria es va llicenciar en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, però en finalitzar la carrera universitària va decidir canviar de rumb, ja que després de patir diversos problemes de salut es va adonar de la importància de l’estil de vida en la prevenció i el tractament de malalties.

Des del 2018 ha cursat diversos màsters en medicina i nutrició integrativa, i s’ha especialitzat en salut digestiva. Ha creat una escola de formació, Integrative Salud School (ISS), i dirigeix diferents retirs holístics a Indonèsia.

El projecte personal de la Maria consisteix a fomentar els bons hàbits de vida per prevenir la malaltia i abordar integrativament els pacients amb problemes de salut, tenint en compte l’exercici físic, el benestar emocional, l’alimentació i l’entorn.

Instagram: @m.punti

Pòdcast: Hackea tu vida

Signatures de Maria Puntí Rodà

  • 23Abr.
    16:00-17:00
    Parada ABACUS Plaça Universitat Pl. Universitat - Parades 7-8-9, 8007 Barcelona
  • 23Abr.
    19:00-20:00
    Llibreria ONAC. Pau Claris amb Gran Via, 8010 Barcelona
  • 23Abr.
    20:00-21:00
    EL CORTE INGLÉSPl. de Catalunya 14, 8002 Barcelona

Últims llibres de Maria Puntí Rodà

Bibliografia de Maria Puntí Rodà

Carregant...