Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La política que ve

Competivitat pública per afrontar els reptes del segle XXI

| Lluís Recoder Miralles

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: MIRADA (LIT)
Nombre de pàgines: 200

Sinopsi de La política que ve:

Defensa d?una gestió política basada en les estratègies de l?empresa privada
En un moment en què el món ha entrat en un procés de grans canvis de tota mena, la política -segons Lluís Recoder i Jordi Joly- es manté aferrada a uns paràmetres més propis dels inicis de la teoria política del segle XVI que no pas de la societat actual. Així, no és estrany que, cada vegada més, política i societat es donin l'esquena.Els autors d'aquest llibre proposen una política que entengui les organitzacions públiques com la seva empresa, com l'eina per convertir les propostes i les idees en realitat. Tot plegat amb la clara finalitat del benefici públic i de l'assoliment d'uns ideals. El creixement econòmic, el progrés i el benestar actuals depenen en gran mesura d'una política i d'unes organitzacions públiques que han d'estar a l'altura del nostre temps i de la nostra societat. La política és fonamentalment ideologia, però si no va acompanyada d'una estratègia executiva, s'acaba convertint en simple demagògia.Lluís Recoder i Jordi Joly proposen un nou model que anomenen Politics & Management Deal, un model que demana un nou perfil polític i directiu per a les organitzacions públiques. Política i execució pacten una estratègia compartida on valors com l'esforç, l'ètica, la transparència i la integritat esdevenen clau. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La política que ve

Jordi Joly (Barcelona, 1969) és ExecutiveMBA per Esade, llicenciat en Ciències Polítiques per la UNED i diplomat en Funció Gerencial per Esade. Ha realitzat també formació executiva a l'HEC de París, a l'Indian Business School de Hyderabat i a la Weatherhead School of Management, Case Western University, Cleveland. Des de l'any 2003 és tinent d'alcalde d'Economia i vicepresident executiu de l'Oficina de Gestió Estratègica a l'Ajuntament de San... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/06/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-051-8 | Codi: 171719 | Format: 13,2 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: MIRADA (LIT)

Totes les opinions de La política que ve

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir