Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La teoria de l'amor

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció romàntica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de La teoria de l'amor:

Enamora't amb les novel·les d'Ali Hazelwood!

L’Elsie Hannaway és una física teòrica que té dues vides paral·leles. Un dia és professora adjunta a la universitat, on ensenya termodinàmica amb l’esperança d’obtenir una plaça com a docent titular, i l’endemà compensa el seu sou gairebé inexistent oferint els seus serveis com a nòvia falsa. Gràcies a les seves grans habilitats en tractar amb gent exigent, pot encarnar qualsevol versió d’ella mateixa que el client desitgi.

Tot això ja li està bé, fins que es troba amb en Jack Smith, el germà gran, arrogant i atractiu del seu client preferit. En Jack és un físic experimental que va arruïnar la carrera del mentor de l’Elsie i va tirar per terra la reputació de tots els teòrics i, per si no n’hi hagués prou, forma part del comitè de selecció del MIT, la feina dels seus somnis.

L’Elsie està preparada per a una guerra de sabotatge acadèmic, però... i aquestes mirades llargues i penetrants? I això de no haver de fingir quan està a soles amb ell? El fet de caure en l’òrbita d’un físic experimental farà que posi en pràctica totes les seves teories sobre l’amor?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La teoria de l'amor

L’ALI HAZELWOOD és autora de moltes publicacions, la majoria de les quals (per desgràcia) són articles sobre neurologia en els quals no hi ha petons i el «per sempre» no és sinònim de felicitat. Per sort, això ha canviat amb la publicació de La hipòtesi de l'amor (Fanbooks), que ha eixamplat molt el seu públic a tot el món i entusiasmat els fans de la comèdia romàntica.

Nascuda a Itàlia, ha viscut a Alemanya i el Japó abans de traslladar-se a...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_Teoria_del_amor.pdf
Descarregar 556,74 K
NOVEL·LA ROMÀNTICA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLa teoria de l'amor

1

Nova novel·la de l’autora de La hipòtesi de l’amor, que va ser un èxit als Estats Units gràcies a TikTok i també a Espanya.

2

L’autora és neurocientífica i sempre ha defensat la posició de la dona a la ciència (un món predominat per homes), qüestió que posa de manifest en la seva novel·la.

3

La comèdia romàntica és un gènere molt comercial i de gran acceptació entre el públic.

4

La força de la novel·la recau en l’ambientació del món laboral real, concretament el món científic.

5

Representa escenes quotidianes amb grans dosis d’humor i ironia juntament amb personatges molt versemblants.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-54-7 | Codi: 10321188 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció romàntica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de La teoria de l'amor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir