Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

No és amor

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció romàntica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 416

Sinopsi de No és amor:

Torna't a enamorar amb una nova novel·la romàntica de l'autora de La hipòtesi de l'amor

La Rue Siebert potser no ho té tot, però té tot el que necessita: un petit grup d’amics amb qui sempre pot comptar, estabilitat econòmica i una carrera com a enginyera de biotecnologia a Kline, una de les empreses emergents més prometedores en el camp de la ciència dels aliments. La Rue té la vida estable i agradable per la qual ha lluitat tant. Fins que apareixen l’Eli Killgore i els seus socis per adquirir Kline.

L’Eli té les seves raons per pressionar i tancar l’acord, i és un home que sempre aconsegueix el que vol. Amb una sola excepció: la Rue. La dona que no es pot treure del cap. La dona que la posa al límit.

Dividits entre la lleialtat i una atracció innegable, entre la Rue i l’Eli sorgeix una tensió que va més enllà del laboratori i les sales de conferències. La seva història és secreta, sense compromís i té data de caducitat: el dia que una de les empreses adquireixi l’altra. Però l’amor és una aposta arriscada: una que lluita per quedar-se.

***

- Ali Hazelwood és una de les reines de la comèdia romàntica en àmbit internacional i un fenomen a Tik Tok, on els hashtag dels seus títols acumulen milions d’impactes.


- L’autora és neurocientíca i sempre ha defensat la posició de la dona a la ciència (un món dominat per homes), qüestió que posa de manifest a les seves novel·les.


- La comèdia romàntica és un gènere molt comercial i de gran acceptació entre el públic.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de No és amor

L’ALI HAZELWOOD és autora de moltes publicacions, la majoria de les quals (per desgràcia) són articles sobre neurologia en els quals no hi ha petons i el «per sempre» no és sinònim de felicitat. Per sort, això ha canviat amb la publicació de La hipòtesi de l'amor (Fanbooks), que ha eixamplat molt el seu públic a tot el món i entusiasmat els fans de la comèdia romàntica.

Nascuda a Itàlia, ha viscut a Alemanya i el Japó abans de traslladar-se a...

Llegir-ne més
NOVEL·LA ROMÀNTICA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirNo és amor

1

Nova novel·la de l’autora de La hipòtesi de l’amor, best-seller als Estats Units i a Espanya gràcies a TikTok.

2

L’autora és neurocientífica i sempre ha defensat la posició de la dona a la ciència (un món predominat per homes), qüestió que posa de manifest en les seves novel·les.

3

La comèdia romàntica és un gènere molt comercial i de gran acceptació entre el públic.

4

La força de la novel·la recau en l’ambientació del món laboral real, concretament el món científic.

5

Representa escenes quotidianes amb grans dosis d’humor i ironia juntament amb personatges molt versemblants.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/06/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-10028-17-3 | Codi: 10346758 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció romàntica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de No és amor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir