Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Úrsula i Adrià

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció romàntica
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Úrsula i Adrià:

Dues vides com uns mots encreuats difícils de resoldre

L’Úrsula és una noia d’excel·lents, esportista, responsable i obsessionada a ser la millor. Té una vida aparentment fàcil, feliç i plena d’objectius que se suposa la satisfan. L’Adrià és tot el contrari: repetidor, dispers, caòtic, impulsiu. Freqüenta males companyies i passa per una situació familiar difícil. Tots dos es coneixen una nit de festa, mentre esperen el bus nocturn, i comencen a sortir. Però una sèrie de circumstàncies transcendents fan que l’Úrsula descobreixi uns secrets de l’Adrià massa foscos per continuar junts. I mentre dubta si denunciar el noi o no, al seu entorn sorgeixen noves mentides que la faran trontollar.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Úrsula i Adrià

Ruth Tormo Benavent (1974), viu a Sant Feliu de Llobregat. És llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fa més de vint anys que treballa en l'àmbit de la comunicació. Com a escriptora ha publicat la novel·la infantil Quina tocada de nassos! (Premi Guillem Cifre de Colonya 2018) i diversos contes a la revista Cavall Fort. També ha guanyat els premis Castellbisbal (2016) i Elsa Garcia del Papiol (2018), de contes d'adul...

Llegir-ne més

Altres llibres de Ruth Tormo

Continguts extra

Fragment
Ursula_i_Adria.pdf
Descarregar 616,47 K
NOVEL·LA ROMÀNTICA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirÚrsula i Adrià

1

Ruth Tormo (1974), periodista i escriptora, va guanyar el premi Ramon Muntaner 2020 amb Sense codi de barres (Fanbooks), que ja va per la 4a edició i ha venut més de 4.000 exemplars.

2

Una novel·la que parla d’un tema molt actual i que presenta els fets sota el punt de vista dels dos protagonistes.

3

Apta per a totes les sensibilitats: aborda el tema de les agressions sexuals sense edulcorar-lo però alhora sense parlar-ne de manera morbosa o escabrosa.

4

Llibre apte per a llibreries i per al circuit escolar.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/01/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-95-0 | Codi: 10336673 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció romàntica

Totes les opinions de Úrsula i Adrià

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir