Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La vídua

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 512

Sinopsi de La vídua:

Si ell hagués fet alguna cosa horrible, ella ho sabria... o no? Tots sabem qui és ell: l’home que vam veure a la portada de tots els diaris acusat d’un crim terrible. Però què sabem realment d’ella, de la que el duu del braç, de la dona que està al seu costat?

El marit de la Jean Taylor va ser acusat i absolt d’un crim terrible fa anys. Quan ell mor de forma sobtada, la Jean, la muller perfecta que sempre li ha donat suport i ha cregut en la seva innocència, es converteix en l’única persona que coneix la veritat. Quines implicacions tindria acceptar aquesta veritat? Fins on estaria disposada a arribar perquè la seva vida tingui sentit? Ara que la Jean pot ser ella mateixa, ha de prendre una decisió: callar o mentir?

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de La vídua

© Justyn Wilsmore

Fiona Barton és una autora consolidada en el món del periodisme. Guardonada amb el prestigiós Premi Nacional de la Premsa Britànica, ha treballat al Daily Mail, el Daily Telegraph i el Mail on Sunday. La vídua és la seva primera novel·la. 

Llegir-ne més

Altres llibres de Fiona Barton

Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLa vídua

1

Dels mateixos editors de La noia del tren.

2

Tracta temes de gran actualitat, com la seguretat a les xarxes socials o el sensacionalisme dels mitjans de comunicació.

3

Està narrada a tres veus per tres personatges inigualables: la vídua, el policia que du el cas i una periodista d’un diari sensacionalista.

Opinions

«No podràs deixar de menjar-te les ungles»
Sunday Mirror

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/06/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-02-2 | Codi: 10185632 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La vídua

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir