Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

L'any que va caure la roca

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 592

Sinopsi de L'any que va caure la roca:

Un grup de joves d’un poble de muntanya no vol seguir la tradició familiar que els obligaria a quedar-se a casa conreant les terres. L’enfrontament amb els seus esdevé un combat tan constant com inútil. Fins que la matinada d’un diumenge del 1975, tornant de la discoteca, els set joves es troben amb un fet dramàtic que capgira les seves vides i la història del poble. La tragèdia que els cau a sobre, però, els planteja la possibilitat de començar de nou, d’obrir les portes al somni d’una societat diferent, en sintonia amb els nous aires que bufen al país. El daltabaix sembla l’ocasió per repensar-ho tot.

Pep Coll retorna al món literari de Dos taüts negres i dos de blancs amb una novel·la plena d’humanitat i d’alenada èpica: una mirada diferent sobre els anys de la transició democràtica des d’un món rural en transformació.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'any que va caure la roca

© Archivo del autor

Pep Coll (Pessonada, Pallars Jussà, 1949) és autor de l’excepcional recull de llegendes Muntanyes Maleïdes (1993), però ha excel·lit sobretot com a novel·lista, amb títols com La mula vella (1989),  L’abominable crim de l’Alsina Graells (1999), El salvatge dels Pirineus (2005), Les senyoretes de Lourdes (Premi Sant Jordi 2007), Dos taüts negres i dos de blancs (2013, premi de la Crítica, premi Crexells, premi El Setè Cel, premi Amat-Piniella i...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirL'any que va caure la roca

1

«Coll escriu amb un estil realista en tot i per tot. Però la història és tan excepcional i dona tant de joc, que el realisme es combina amb la metàfora, l'al·legoria i la faula». Julià Guillamon, La Vanguardia.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18572-47-0 | Codi: 10280931 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'any que va caure la roca

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir