Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Les drassanes del rei

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 528

Sinopsi de Les drassanes del rei:

Una època convulsa amb un rei, Pere el Gran, que va prendre decisions valentes.

Seguint una vella idea del rei Jaume I, el seu fill Pere el Gran va decidir tirar endavant l’ambiciós projecte de dotar la Ciutat Comtal d’unes drassanes que fossin un referent arquitectònic, sense parió ni tan sols en les construccions religioses, i alhora un repte i un estímul per iniciar l’expansió del país cap a la Mediterrània. En el seu recorregut, però, s’haurà d’enfrontar amb poderoses forces que no veuen amb bons ulls aquell desafiament al poder de l’Església i a la política de regnes establerta fins aquell moment. Boicots, assassinats, lluites de poder, enfrontaments, persecució de jueus, però també moments per a l’amor i l’amistat, tot un món que descriu un temps i uns personatges en un segle xiii que iniciava el nou rumb de grandesa que portaria Catalunya a dominar Sicília i bona part dels països del seu entorn.

Miquel Fañanàs, autor d’èxit d’anteriors noveŀles històriques, ens ofereix aquí la part menys coneguda però tanmateix més apassionant d’un temps convuls en un país que s’estava fent a cops de decisions agosarades però també de confiança en un mar que obria esperances de futur.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Les drassanes del rei

© Jordi Fañanàs

Miquel Fañanàs, periodista i escriptor, ha coŀlaborat en diversos mitjans de comunicació, ha publicat més d’una vintena de noveŀles i ha guanyat els premis literaris Just M. Casero de narració curta, Ciutat d’Olot de noveŀla, Vall d’Albaida de literatura eròtica, Ciutat de Badalona de narrativa juvenil i Nèstor Luján de noveŀla històrica amb l’obra La bruixa de pedra (Columna, 2012). També ha publicat a Columna El secret del cardenal (2005), E...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Les_Drassanes_del_rei.pdf
Descarregar 938,59 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLes drassanes del rei

1

Una novel·la amb molt de rigor històric que explica una època convulsa i poc coneguda.

2

Té tots els elements que fan enganxar el lector: intrigues, assassinats, amors i adulteris amb la construcció de les drassanes de fons.

3

Un autor ja reconegut i amb una trajectòria fiable pel que fa a novel·la històrica.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/02/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2743-2 | Codi: 10271397 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Les drassanes del rei

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir