Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

L'escoltisme mundial

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: MIRADA (LIT)
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de L'escoltisme mundial:

L'únic llibre que hi ha en català sobre l'escoltisme amb una perspectiva global.
Si passejant --posem per cas-- per Girona preguntem a algú què és l'escoltisme, difícilment ens parlarà de l'Àsia o de la Segona Guerra Mundial, ni del colonialisme o les Nacions Unides. Potser ens parlarà d'un cau del seu barri, o ens dirà que de petit va ser llobató. L'escoltisme és el barri i és el món: el cau del Vendrell i la formació dels líders dels processos de descolonització; els campaments al Montsant i l'agermanament de joves de països en guerra; la implicació social al Raval i els programes de desenvolupament comunitari a l'Àfrica.Aquest llibre recull els principals elements que caracteritzen el moviment escolta arreu del món, i permet conèixer-ne l'origen, l'evolució, el funcionament i la solidesa dels seus valors. La recerca que conté és única, perquè és el primer estudi acadèmic mai escrit sobre l'escoltisme mundial en conjunt, un moviment educatiu no governamental, present a 165 països dels cinc continents i que aplega prop de 30 milions d'infants i joves. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'escoltisme mundial

© Jordi Borràs

Eduard Vallory és un analista social i gestor del canvi que va estar a les portes de l’abandonament escolar. La implicació amb l’escoltisme i el moviment associatiu va contribuir al creixement de les seves capacitats i a la seva visió del món, i va completar estudis als tres cicles universitaris de Filosofia, Periodisme i Ciències Socials i Polítiques. Ha viscut a Barcelona, Chicago, Cambridge i Nova York i ha tingut responsabilitats professio...

Llegir-ne més

Altres llibres de Eduard Vallory

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/09/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-947-5 | Codi: 171725 | Format: 13,2 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: MIRADA (LIT)

Totes les opinions de L'escoltisme mundial

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir