Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Llibre de les bèsties

Versió clàssica i versió moderna
Editorial: Educaula62
Col·lecció: Educació 62
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de Llibre de les bèsties:

Versió clàssica i versió moderna, aquesta última a càrrec de Xavier Vernetta. 

El Llibre de les bèsties és una deliciosa novel·la moral on l’univers dels animals projecta el món dels homes. En una trama ordida sobre episodis d’intriga i engany, falcada per la força narrativa dels eximplis, l’autor esbossa una teoria del poder, just en el període en què l’organització de la societat bascula entre el feudalisme tradicional i les formes del poder reial, matisat lleument per les corts. Agrupat en l’enciclopèdia del Llibre de meravelles, ha estat editat, de manera autònoma, reiteradament. En el segle XV fou objecte de versions al francès i a l’italià, en el XVIII al castellà, en el XIX a l’alemany i en el XX a l’anglès.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Llibre de les bèsties

Ramon Llull (Palma de Mallorca, 1232/1233 - 1315/1316) va ser un rellevant escriptor, filòsof, místic, teòleg, professor i missioner mallorquí del segle XIII. La seva obra escrita és la més extensa produïda per un sol autor medieval, la redactà en català, occità, llatí i àrab. És considerat el primer autor literari rellevant en català i el primer autor medieval a fer servir una llengua romànica per transmetre coneixements filosòfics, teològics...

Llegir-ne més

Per què llegirLlibre de les bèsties

1

Ramon Llull constitueix una de les expressions més perfectes de llengua escrita en català i és l’escriptor més universal de la cultura catalana.

2

Una introducció i unes propostes de treball a cura de Ferran Gadea faciliten l’accés als alumnes, que disposen del text original acarat amb la versió moderna, en un català senzill perquè puguin gaudir-ne sense entrebancs.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/03/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15954-87-3 | Codi: 10273985 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Educació 62 | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Llibre de les bèsties

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir