Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

L'origen de les cols violeta

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 328

Sinopsi de L'origen de les cols violeta:

Una oportunitat laboral porta la Maria a un poblet de França, on trobarà la veritat de qui és ella i què vol fer amb la seva vida.
Una nova i potent veu literària.

La Maria Bertran viu, sense ser-ne gaire conscient, de manera grisa. Té un nòvio amb qui va fent, una feina que no l’omple i la càrrega de ser el pal de paller de la família. El pare, un savi despistat, viu amb la germana de la Maria, la Sara, una noia amb una sensibilitat extrema i amb problemes per relacionar-se que no ha superat la mort prematura de la seva mare. Però una oportunitat laboral empeny temporalment la Maria des de Barcelona fins a Mirepoix, una petita localitat al sud de França. El contacte amb la teranyina de relacions del poble i els seus habitants, especialment Monsieur Baillard, consagrat a recuperar un conreu local per presentar-lo al saló nacional d’agricultura, i en Jérôme, antic esquiador d’elit i presència ineludible al bar del poble, permetrà a la Maria posar a examen la seva vida i, de passada, qüestionar un grapat de prejudicis sobre les primeres impressions.

A cavall de la comèdia realista i la novel·la de descoberta personal, L’origen de les cols violeta és un debut original, ple d’humor i sensibilitat, al voltant d’uns personatges en reconstrucció que no volen renunciar als seus somnis.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de L'origen de les cols violeta

© Noèlia Andrés

Marta Batallé (Caldes de Malavella, 1978) és llicenciada i màster en Administració d'Empreses per Esade. Ha treballat a diferents empreses en l'àmbit de la comunicació i el màrqueting i des de fa catorze anys forma part del Departament de Comunicació d'Oxfam Intermón. Va viure dos anys a París i actualment resideix a Barcelona. És autora de les novel·les L’origen de les cols violeta (Empúries, 2019) i El paradís no era això.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Marta Batallé

Continguts extra

Fragment
L_origen_de_les_cols_violeta.pdf
Descarregar 372,78 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/01/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17016-80-7 | Codi: 10233474 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'origen de les cols violeta

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir