Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El paradís no era això

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de El paradís no era això:

Tres personatges a la recerca d'una felicitat que se'ls escapa, en una novel·la emocionant, crítica i plena d’ironia envers el nostre temps.

L’edifici del Raval on viuen posa en relació la Mai, l’Helena i el Santos, tres personatges de tres generacions diferents, cadascun vivint una crisi personal en el marc d’un barri on els extrems –gent, diners, cultures– es toquen.

La Mai és a la vintena, una noia reivindicativa, vivint la precarietat de feines i relacions amb un drama familiar a l’esquena que l’oprimeix. L’Helena, de quaranta anys i amb la situació més convencional i estable (parella, fills, bons sous) veu com s’enfonsa la vida que s’ha fet. El Santos, un músic de rock idealista que ha deixat enrere el millor de la seva carrera i s’ha acomodat a una vida al marge del sistema cultivant marihuana, en el que no deixa de ser una concessió més.

Tots tres s’uneixen en la seva fragilitat per trobar una sortida als seus conflictes amb un món que jutgen amb lucidesa i on ni el ritme accelerat de la ciutat ni les persones que els acompanyen els satisfan.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El paradís no era això

© Noèlia Andrés

Marta Batallé (Caldes de Malavella, 1978) és llicenciada i màster en Administració d'Empreses per Esade. Ha treballat a diferents empreses en l'àmbit de la comunicació i el màrqueting i des de fa catorze anys forma part del Departament de Comunicació d'Oxfam Intermón. Va viure dos anys a París i actualment resideix a Barcelona. És autora de les novel·les L’origen de les cols violeta (Empúries, 2019) i El paradís no era això.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Marta Batallé

Continguts extra

Fragment
El_paradis_no_era_aixo.pdf
Descarregar 392,01 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEl paradís no era això

1

Segona novel·la de Marta Batallé, després de la bona recepció de L’origen de les cols violeta.

2

Una novel·la contemporània i urbana, de vides corrents en crisi.

3

Una visió crítica del món on vivim, escrita amb nervi i ironia.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/02/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18833-29-8 | Codi: 10291951 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El paradís no era això

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir