Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Melissa & Nicole

Premi Prudenci Bertrana 2017
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 270

Sinopsi de Melissa & Nicole:

Una illa a Suècia. Dues famílies que es troben. Un secret pertorbador.

La vigília del solstici d’estiu, dues famílies visiten la petita illa de Fårö, a pocs quilòmetres de l’illa sueca de Gotland, al mar Bàltic. Uns i altres, els Callahan i els Vinyals, passegen amb els cotxes suecs que han llogat. Així doncs, què els uneix? Tot i res. La filla dels Callahan, la Melissa, és ben americana. La Nicole Vinyals, en canvi, és la perfecta jove parisenca.

I tanmateix, després de la trobada fortuïta, els esdeveniments se succeiran en un brevíssim període de pocs dies i sacsejaran completament l’existència de les dues famílies, que no s’haurien volgut retrobar mai més.

«Allò que fins aleshores només havia estat una confusa intuïció intermitent —gairebé una sensació d’encanteri que les corprenia certes nits i no entenien què volia dir ni d’on venia—, de cop s’ha fet realitat i totes les peces del trencaclosques han encaixat al seu lloc».

Un llibre sorprenent i colpidor que ens deixa sense alè des de la primera pàgina.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Melissa & Nicole

© (c) Víctor P. de Óbanos

David Nel·lo (Barcelona, 1959) és escriptor i flautista. Especialitzat en literatura infantil i juvenil, té publicades novel·les per a adults, com ara La geografia de les veus (Premi Andròmina de narrativa 2006), El meu cor cap a tu per sempre (Premi Marian Vayreda 2009) o Setembre a Perugia, que va ser guardonada amb el Premi Roc Boronat el 2011. Entre la llarga llista de llibres infantils hi trobem L’Albert i els menjabrossa (Premi Vaixell d...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Melissa_and_Nicole.pdf
Descarregar 173,15 K

Premis

Premi Prudenci Bertrana Guanyador Edició 2017 Saber-ne més

Coneix-ne més sobre Melissa & Nicole

Premi Prudenci Bertrana

Fitxa tècnica

Data de publicació: 29/11/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2322-9 | Codi: 10195925 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Melissa & Nicole

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir