Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

No emprenyeu el comissari!

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Vostok
Nombre de pàgines: 168

Sinopsi de No emprenyeu el comissari!:

Una història on la línia entre el bé i el mal no coincideix precisament amb la línia que separa la llei de la delinqüència.

Fede, de professió cambrer, mai no havia robat res. Però quan el seu germà, un esquizofrènic de gairebé dos metres, li va exigir que volia un aparell de vídeo, Fede va intuir que s’havia d’espavilar i aconseguir diners com fos. Per això es va atrevir a penetrar en una luxosa casa i robar un secreter ple de joies. L’únic error de l’inexpert lladre va ser entrar al domicili del comissari Garcia, un policia digne de l’antic règim. El comissari, humiliat davant l’opinió pública, decideix encarregar el cas a un personatge que el treu de polleguera però d’eficàcia provada: Toni Butxana, un detectiu al·lèrgic a la policia i a la moral establerta.

Una història ambientada en la València de la transició a la democràcia, en què la línia entre el bé i el mal no coincideix precisament amb la línia que separa la llei de la delinqüència.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de No emprenyeu el comissari!

© Jesús Císcar

Ferran Torrent (Sedaví) és un dels escriptors més consolidats, amb una producció exitosa que l’ha fet mereixedor de diversos guardons, com ara el Premi Sant Jordi de Novel·la, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica o el de la Crítica Serra d’Or.

Ha estat traduït al castellà, el francès, l’alemany, el romanès i l’italià. I entre les seves novel·les n’hi ha de tan celebrades com ara Gràcies per la propina (1994, Premi Sant Jordi), Societat...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/02/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-455-5 | Codi: 174457 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Vostok | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de No emprenyeu el comissari!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir