Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

Judici final

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica

Sinopsi de Judici final:

Judici final és la novel·la que tanca una trilogia encetada amb les cèlebres Societat limitada i Espècies protegides, però ho fa amb un sorprenent gir argumental i des del punt de vista d’un personatge nou que, de manera del tot coherent, s’ensenyoreix del relat i aporta una nova vida a la saga en tots els sentits imaginables.

Un irlandès arriba a València disposat a liquidar l’home més perillós de la ciutat, almenys des del punt de vista polític: Juan Lloris, el popular empresari que, impulsat pels seus èxits al capdavant del València C.F., es disposa a efectuar l’assalt definitiu a l’alcaldia. Així, mentre aquest antic membre de l’IRA i del Mossad, Liam Yeats, s’habitua a una terra i a una gent que cada vegada li resulten menys estranyes —sobretot gràcies a una dona, singular i anònima, amb qui arriba a compartir els dies que se li escolen entre els dits—, les sospites creixents de Lloris respecte de la seua actual persona de confiança, Júlia Aleixandre, el faran contractar un desenganyat professional de la investigació que, malgrat el seu desinterès inicial, esbrinarà moltes més coses de les que esperava. Mentrestant, dins l’àmbit igualment tèrbol de la política, l’incombustible Francesc Petit continuarà exercint de funàmbul i els partits majoritaris establiran una altra aliança inesperada per sobreviure. Alhora, dos ex mercenaris veuran truncada la seua existència clandestina als afores de l’urbs amb conseqüències imprevisibles, completant així el retrat d’aquest personatge únic, el mateix Yeats, la trajectòria del qual durant la narració ens mostra, amb un ritme tan reflexiu com trepidant, la vida d’un foraster que ho és en qualsevol país, la impossibilitat d’escapar d’un destí potser autoimposat i l’absurd de la condició humana més enllà de qualsevol frontera.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

Sobre l'autor de Judici final

© Jesús Císcar

Ferran Torrent (Sedaví) és un dels escriptors més consolidats, amb una producció exitosa que l’ha fet mereixedor de diversos guardons, com ara el Premi Sant Jordi de Novel·la, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica o el de la Crítica Serra d’Or.

Ha estat traduït al castellà, el francès, l’alemany, el romanès i l’italià. I entre les seves novel·les n’hi ha de tan celebrades com ara Gràcies per la propina (1994, Premi Sant Jordi), Societat...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/01/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1391-6 | Codi: 10021259 | Format: 16,5 x 2,4 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Judici final

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir