Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

No escriuré la teva història

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de No escriuré la teva història:

Una saga familiar atípica a l’Amèrica més desconeguda

Quan en Dylan recupera el coneixement a la vora d’una carretera del desert californià, després d’un accident de moto, no sap què li ha passat, ni per què va descalç ni on és la Sarah, la noia que anava amb ell. Tampoc sospita que les respostes a aquestes preguntes tenen l’origen gairebé cent anys enrere, en una granja d’Oklahoma... No escriuré la teva història abraça tres generacions de la família Pont, des dels anys vint del segle passat fins a poc abans de la crisi del coronavirus, i els conflictes i les circumstàncies dramàtiques que els toca viure, que marquen, en l’actualitat, el retrobament tens i elèctric entre l’últim descendent, en Dylan, i la seva mare. 

L’esperada quarta novel·la de Laia Fàbregas ens transporta a una Amèrica desconeguda i insòlita, en bona part a la ribera de l’immens i enigmàtic llac interior de Califòrnia, el Salton Sea: inexistent a començament de segle vint, un paradís al desert als anys seixanta i avui un lloc gairebé apocalíptic. I ens narra dos viatges oposats, el dels Pont des d’Oklahoma fins a Califòrnia buscant un futur i el d’en Dylan cap al seu passat, per descobrir qui és. Dos viatges que col·lideixen en la història dramàtica d’una dona complexa i singular, la inoblidable Patsy Pont.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de No escriuré la teva història

© Sunsi Albets

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Entre el 1997 i el 2008 va viure a Holanda on va estudiar gestió cultural a la Universitat Erasmus de Rotterdam i va treballar en diferents empreses holandeses i multinacionals del sector de la banca (Rabobank), la consultoria d'organització (Ordina) i el sector públic (Policia d’Amsterdam). 

El 2008 va debutar amb la novel·la La nena dels nou dits, escrita originalment en neerlandès...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
No_escriure_la_teva_historia.pdf
Descarregar 349,82 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/01/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17879-67-9 | Codi: 10270508 | Format: 13 x 20,5 cm. | Tinta: Integrades en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de No escriuré la teva història

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir