Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La nena dels nou dits

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Maria Rosich Andreu
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de La nena dels nou dits:

La intriga d?aquesta història transcorre a través d?un magnètic itinerari per la recerca del seu personatge principal
"La meva germana em preguntava sovint per què jo tenia nou dits i ella deu. Jo li explicava que amb nou ja en tenia prou; era el que els pares sempre m'havien dit. Mentre que de petita m'ho creia, després em va semblar poc satisfactori. Però en voler-ne saber més, la meva pregunta es quedava sense resposta.""Em dic Laura. Tinc nou dits. Sempre he estat així". La Laura i la seva germana Moira tenen una trentena d'anys. Van créixer a Barcelona en un ambient marcat pel compromís polític dels seus pares, militants del PSUC. Alhora que prenien consciència dels valors que rebien a casa, sentien amb inquietud que això les feia diferents dels companys d'escola. La Laura no ha arribat a saber per què només té nou dits. Ella i la seva germana també desconeixen per què els seus pares es van negar a fer fotos de la seva vida familiar i, en canvi, els van ensenyar a fer "fotos mentals".Ara la Laura creu que no pot retenir més imatges mentals, i opta per escriure els seus records en un quadern per dur "un arxiu paral·lel sobre paper". En explicar-ho a la Moira, les dues germanes s'endinsen llavors en un tabú familiar que les condueix a buscar-ne la veritat. Amb una aconseguida atmosfera entre realista i fantàstica, la intriga d'aquesta història transcorre a través d'un magnètic itinerari per la recerca del seu personatge principal, el seu quadern i els seus records. Alhora, inclou una mirada inèdita sobre els opositors a la dictadura franquista que van protagonitzar la transició a la democràcia. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La nena dels nou dits

© Sunsi Albets

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Entre el 1997 i el 2008 va viure a Holanda on va estudiar gestió cultural a la Universitat Erasmus de Rotterdam i va treballar en diferents empreses holandeses i multinacionals del sector de la banca (Rabobank), la consultoria d'organització (Ordina) i el sector públic (Policia d’Amsterdam). 

El 2008 va debutar amb la novel·la La nena dels nou dits, escrita originalment en neerlandès...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/05/2008 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0926-1 | Codi: 10021078 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Maria Rosich Andreu

Totes les opinions de La nena dels nou dits

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir