Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Nosaltres, els valencians

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Nosaltres, els valencians:

100 anys del naixement i 30 de la mort de Joan Fuster. Nova edició d’una obra que ha estat fonamental per definir la identitat dels catalans.

Nosaltres, els valencians és una de les obres més ambicioses de Joan Fuster, plena d’implicacions socials i polítiques, que expressen el seu ideari personal i el dels sectors en què ha influït. Fou premiada amb la vuitena Lletra d'Or i la seva projecció ciutadana fou enorme: es pot parlar d’un País Valencià d'abans i després de Nosaltres, els valencians.

Amb el temps, l'obra no ha perdut actualitat i continua essent un llibre imprescindible i, encara, polèmic. I, com sempre, és servit per la prosa amena i incisiva de l'extraordinari escriptor que fou Joan Fuster.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Nosaltres, els valencians

Joan Fuster (Sueca, 1922-1992), assagista extraordinari, és autor d'obres que han esdevingut bàsiques en la nostra cultura: El descrèdit de la realitat (Premi Josep Yxart), Figures de temps, Nosaltres els valencians, Poetes, moriscos i capellans, Les originalitats, Diccionari per ociosos, Cansar-se d'esperar, L'Home, la mesura de totes les coses, Examen de consciència, entre d'altres. És autor del manual Literatura catalana contemporània. Tamb... Llegir-ne més

Per què llegirNosaltres, els valencians

1

Per commemorar els 100 anys del naixement i els 30 de la mort de l’intel·lectual valencià més influent de la Transició, i el 60 aniversari d’Edicions 62, nova edició del primer títol del catàleg d’Edicions 62.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/02/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8007-9 | Codi: 10292680 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Nosaltres, els valencians

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir