Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Pensar amb claredat

Converteix moments ordinaris en resultats extraordinaris
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Cristina Sala Pujol
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Pensar amb claredat:

Un manual imprescindible per aprendre a optimitzar la presa de decisions i viure una vida més conscient i feliç.

No actuïs de manera precipitada, no et deixis portar per la inèrcia, les emocions desbordades ni la pressió social. Fes un pas enrere i pensa amb claredat, perquè l’èxit depèn sovint de les petites decisions que prens cada dia.

Aprèn a pensar amb claredat per viure una vida més conscient i feliç.

Les grans decisions vitals que prenem acostumen a ser fruit d’un procés important de reflexió, però no som conscients que la majoria de vegades el que determina el nostre futur són les petites reaccions de cada dia, que sovint són producte de la inèrcia o del desbordament emocional.

Ser capaç d’integrar en el nostre dia a dia el fet de fer un pas enrere i reflexionar, ens permet controlar les circumstàncies i reconèixer els moments que tenen el potencial de transformar la nostra vida. En aquesta guia pràctica, Parrish, exagent del servei d’intel·ligència canadenc, comparteix les eines que ha assolit amb la seva experiència personal i planteja exemples reals per ensenyar-nos a fer una pausa conscient, aplicar la raó i prendre el control del nostre futur.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Pensar amb claredat

©  Peter Hurley

Shane Parrish, a qui anomenen el guru de les elits de Wall Street, és un exespia del servei d’intel·ligència canadenc. És el fundador del blog Farnam Street i té més d’un milió de subscriptors al seu butlletí setmanal Brain Food. És l’amfitrió del pòdcast The Knowledge Project, que ja té 35 milions de descàrregues. Els seus tres volums de The Great Mental Models s’han convertit en èxits de vendes a tot el món.

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Pensar_amb_claredat.pdf
Descarregar 1,55 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/11/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3118-7 | Codi: 10332898 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Cristina Sala Pujol

Totes les opinions de Pensar amb claredat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir