Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Per què, Mou?

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 64

Sinopsi de Per què, Mou?:

Una mini-antologia de les frases més provocadores del Mou que farà les delícies dels culés i, com no, de tots els fans de l?entrenador.
En José Mourinho ha aconseguit que la Lliga, la Copa i la "Xempions" d'aquesta any hagin tingut un ressò més gran que mai gràcies a les rodes de premsa de després del partit, a les seves declaracions provocadores i a les acusacions que ha anat fent. El futbol és tot un espectacle, i Mourinho ha aconseguit allargar aquest espectacle fins i tot fora del camp.Aquest llibret és un recull de moltes de les perles que ha anat deixant l'entrenador, no només aquesta temporada, sinó al llarg de la seva llarga carrera futbolística, una carrera plena d'èxits, però que també ha conegut algunes derrotes, per les quals l'entrenador sempre ha trobat alguna frase enginyosa digna de ser recollida ara en un llibre. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Per què, Mou?

Jordi Costa és periodista d'esports i analitza a Rac1 els partits del Barça amb en Pou. Es declara un fan de Mourinho, tot i ser culer fins a la medul·la. Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/06/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1425-8 | Codi: 383063 | Format: 13,5 x 19,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Blog

En Jordi Costa recull les perles del gran traductor a Per què, Mou?

En Marc, el nosaltres més culé de la blogosfera, s’ha llegit el llibre Per què, Mou? del Jordi Costa, el col·laborador del Futbol a Rac1, i ens l’explica al Nosaltres.

Per què, Mou? és un llibre que recopila les frases més cèlebres i que han creat més problemes, controvèrsia i polèmica de l’entrenador del Porto, el Chelsea, l’Inter i el Reial Madrid.

El recull de frases comença el 2004 i hi podem trobar perles com aquesta: “En els últims cinc anys no hi ha hagut cap partit en què el meu equip hagi tingut menys possessió que l’oponent”. Com sàviament ens apunta en Jordi Costa això ha anat canviant amb el temps…

Durant el llibre podem trobar tots els seus enfrontaments amb Arséne Wenger, Claudio Ranieri, Raymond Doménech (exentrenador de la selecció francesa) i altres entrenadors que competien amb ell. Fins i tot hi trobem el que popularment coneixem com “una galeta” cap al seu president al Chelsea, Roman Abrámovitx.

Un exemple dels seus enfrontaments amb entrenadors més “senyors” (com ara Guardiola o Wenger) el podem trobar en frases com ara aquesta: “No em creureu, però la carrera Wenger mereix que guanyi la Champions. Gairebé tots els grans entrenadors l’hem aconseguida, i em sap greu per ell”.

Per què, Mou? és un llibre entretingut i amb molts punts d’humor. Tot s’ha de dir: Jordi Costa, per aquells que l’hagueu sentit a la ràdio, també té aquest humor-mala llet que fa servir l’entrenador del Madrid. Amb la diferència que ell és periodista i l’altre és un traductor! El que ha fet Costa en aquest llibre no només és recopilar aquestes “perles”, sinó també contextualitzar-les, de manera que el lector pot entendre el grau de mala baba que poden arribar a tenir.

Totes les opinions de Per què, Mou?

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir