Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Quan érem els peripatètics

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Quan érem els peripatètics:

La novel·la de Merlí.
La sensació televisiva dels darrers anys.

El Bruno Bergeron va tenir una adolescència difícil, i encara es va complicar més quan va veure entrar el seu pare a classe, amb la cartera de professor i cridant:

“Em dic Merlí i vull que la filosofia us faci trempar!”

Al cap dels anys recorda els cursos de batxillerat de què va gaudir amb els seus companys de classe, “els peripatètics”,perquè la seva germana Mina senti a prop la figura del pare que mai va conèixer.

A la novel·la de Merlí hi descobrireu aspectes nous de la vida del Pol, la Tània,el Joan, el Marc, la Berta, el Gerard… i del mateix Bruno, quere viurà les seves experiències durant la seva estada a Roma.

Els primers amors, les festes desenfrenades, el sexe, els estudis, la por al futur, les relacions familiars, les amistats… són els temes centrals de les aventures inoblidables de Quan érem els peripatètics, narrades pel Bruno Bergeron.

Mina,

Ha arribat el moment que sàpigues bé qui era el nostre pare, a qui mai vas arribar a conèixer. Veuràs que per a nosaltres era més que un professor. Alguna cosa màgica ens va passar quan érem els peripatètics. T’ho diré d’una manera naïf: «Érem com espases clavades en una paret de pedra. I el Merlí ens va arrencar de la pedra i ens va obrir els ulls».

Estàs preparada per entendre per què el Merlí era el millor professor del món?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Quan érem els peripatètics

© Domènec Fernàndez Bachs

Héctor Lozano és guionista des de fa vint anys. Merlí i Merlí - Sapere Aude són les seves primeres creacions en el camp de les sèries, on s’ha encarregat de l’escriptura i la producció executiva de tots els capítols. El fenomen de Merlí ha traspassat fronteres gràcies a Netflix, i és un gran èxit a països com l’Argentina, Xile, el Brasil i Mèxic. Els drets de Merlí van ser adquirits per Movistar, que s’ha encarregat de produir-ne l’spin-off, a...

Llegir-ne més

Altres llibres de Héctor Lozano

Continguts extra

Fragment
Quan_erem_els_peripattics.pdf
Descarregar 11,66 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/04/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2365-6 | Codi: 10210677 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Quan érem els peripatètics

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir