Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Set comèdies i un ballet

Molière

Editorial: Edicions Proa
Temàtica: Teatre
Col·lecció: A TOT VENT
Traductor: Miquel Desclot
Nombre de pàgines: 584

Sinopsi de Set comèdies i un ballet:

Les obres més emblemàtiques de Molière, traduïdes per Miquel Desclot

Molière (1622-1673), nascut Jean-Baptiste Poquelin, va ser actor, dramaturg, director d’escena i productor i se’l reconeix com un dels més grans autors de teatre de la literatura universal. Transformador del gènere de la comèdia, les seves obres satiritzen amb gràcia i perspicàcia insuperables la societat francesa, les passions humanes i els costums del moment i li valen un immens èxit popular que no li impedeix esdevenir també el comediògraf protegit de Lluís XIV. I a la seva mort, de la fusió de la seva companyia i la de l’Hôtel de Bourgogne sorgeix la Comédie Française. Tanmateix, la traducció de les seves obres al català, tot i haver començat al segle XVIII, ha estat irregular i insuficient. Per celebrar el quart centenari del naixement de Molière, reunim en un volum les traduccions de Miquel Desclot de les seves obres AmfitrióEl banyut imaginariDon JuanLes melindroses ridícules, i n’incloem tres que ha emprès especialment per a aquesta ocasió: dues de les sàtires més serioses de l’autor, El Tartuf i El misantrop, i la comèdia-ballet El burgès gentilhome.

Amb el virtuosisme, la riquesa expressiva i la musicalitat que li són característics, Miquel Desclot dona unes versions fidels i memorables en vers i en prosa, una extraordinària reivindicació del comediògraf més important des d’Aristòfanes.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Continguts extra

Fragment
Set_comedies_i_un_ballet.pdf
Descarregar 429,29 K

Per què llegirSet comèdies i un ballet

1

Traducció excepcional de Miquel Desclot: musical, llegidora i fidel.

2

Molière és el gran clàssic del teatre francès.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-907-8 | Codi: 10283504 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT | Traductor: Miquel Desclot | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Set comèdies i un ballet

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir