Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Solitari

Editorial: Fanbooks
Traductor: Lluís Delgado Picó
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Solitari:

La novel·la que va donar origen a Heartstopper.

Em dic Tori Spring. M’agrada dormir i escriure al meu blog. L’any passat, abans que passés tot això d’en Charlie i que hagués de fer front a la dura realitat dels exàmens de preparació i la sol·licitud per a la universitat, i també al fet que aviat hauria de començar a parlar amb la gent, tenia amics. Les coses eren diferents, em fa l’efecte. Però ara tot s’ha acabat. Ara només hi ha el blog de burles Solitari i en Michael Holden. I en Michael Holden no m’importa gens, de veritat.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Solitari

Alice Oseman va néixer a Kent, Regne Unit, l'any 1994 i és il·lustradora i escriptora a temps complet. Sovint la troben mirant empanada la pantalla de qualsevol ordinador, qüestionant-se el significat d'aquesta existència sense sentit o fent qualsevol cosa per evitar ficar-se en una feina fixa.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Solitari.pdf
Descarregar 592,54 K

Per què llegirSolitari

1

Aquesta és la primera novel·la que va escriure l’autora , en la qual van néixer els personatges de Heartstopper.

2

La història està protagonitzada per la Tori, la germana d’en Charlie, i s’ambienta en la mateixa època que Heartstopper, però des d’una perspectiva diferent.

3

Descobrim qui és la Tori i la seva manera de veure el món: silenciosa i reservada, no creu en l’amor fins que coneix en Michael Holden i això fa que es replantegi quines persones vol deixar entrar a la seva vida.

4

En Nick i en Charlie apareixen com a personatges secundaris i es mostren detalls de la seva relació que seran interessants per als fans de Heartstopper.

5

Després de l’estrena a Netflix, Heartstopper s’ha convertit en un fenomen mundial.

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-53-0 | Codi: 10321185 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció contemporània | Traductor: Lluís Delgado Picó

Totes les opinions de Solitari

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir