Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sota el barret

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Sota el barret:

Les observacions agudes, iròniques i intel·ligents de Manuel Cuyàs sobre el món d'avui.

L'observatori preferit de Manuel Cuyàs, segons ens diu, és el balcó de casa seva, entre la Rambla i la Riera de Mataró. Però aquest home curiós i tafaner és un observador nat, sigui on sigui: assegut en un cafè, aturat a la B-20, passejant per la platja o comprimit en una manifestació. El nou llibre de Manuel Cuyàs s’articula a partir d’una tria molt estricta dels seus articles al diari El Punt Avui publicats al llarg dels últims quatre anys. Així com El nét del pirata es va estructurar a partir d’articles autobiogràfics i Enamorats de l’Audrey Hepburn a partir dels més nostàlgics i costumistes, Sota el barret conté textos centrats en la societat d'avui i en els temps d'avui, amb la mirada sorneguera i personal que tant ens agrada als seus lectors. Amb un pròleg del periodista Xavier Graset.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sota el barret

© Quim Puig

Manuel Cuyàs (Mataró, 1952), llicenciat en Història de l’Art, ha estat professor i gestor cultural. Ha escrit diversos llibres sobre Mataró i el Maresme, i ha col·laborat en la redacció dels tres volums de les memòries de Jordi Pujol. Actualment escriu un article diari a El Punt Avui. Participa també en tertúlies a RAC1, Catalunya Ràdio, TV3, 8TV i TVE.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Sota_el_barret.pdf
Descarregar 288,11 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/03/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-438-1 | Codi: 10236789 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Sota el barret

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir