Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sota l'ombra de la washingtònia

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Sota l'ombra de la washingtònia:

Un joc de miralls valent i necessari entre dos foscos episodis lligats a la burgesia catalana: el pistolerisme dels primers anys vint i el tràfic atlàntic d’esclaus.

Un joc de miralls valent i necessari entre dos foscos episodis lligats a la burgesia catalana: el pistolerisme dels primers anys vint i el tràfic atlàntic d’esclaus.

Barcelona, 1920: segons les estadístiques, l’any amb més atemptats contra patrons industrials en el context del pistolerisme. Els Arboix, propietaris d’una notable colònia tèxtil, decideixen recloure’s a la torre d’estiueig de l’Hospitalet per allunyar-se dels perills de la gran ciutat. En aquesta atmosfera carregada de records familiars, la Cecília, la nena de la casa, començarà a indagar en els secrets que amaga la mansió dels seus avantpassats.

Un palauet modernista, un jardí exòtic, un misteri per resoldre. Una evocació captivadora d’un temps pretèrit i una reflexió colpidora sobre el pes del cognom. Un joc de miralls valent i necessari entre dos episodis foscos lligats a la burgesia catalana: el pistolerisme dels primers anys vint i el tràfic atlàntic d’esclaus.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sota l'ombra de la washingtònia

Roger Bastida (l’Hospitalet de Llobregat, 1990) és llicenciat en Història de l’Art i té un màster en Gestió del Patrimoni Cultural i un altre en Formació del Professorat. Ha treballat com a educador i guia en nombrosos museus i centres culturals de Barcelona i ha comissariat una exposició al Museu de l’Hospitalet. A més, ha realitzat l’assessoria històrica de diverses produccions audiovisuals. És autor de La mirada de la sargantana (2017) i La...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Sota_l_ombra_de_la_washingtonia.pdf
Descarregar 1,22 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/02/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3012-8 | Codi: 10317723 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Sota l'ombra de la washingtònia

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir