Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La llarga revetlla

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 368

Sinopsi de La llarga revetlla:

Una història d’amors i desamors, de resiliència, secrets i mentides entre els luxes i les imposicions socials de l’alta burgesia dels anys 30.

La Mimi Banús i en Mateu Serra celebren la revetlla de Sant Joan del 1935 al Club de Tennis Barcelona. Tot plegat, un miratge de lamé daurat, mantons de Manila, xampany, còctels, focs d’artifici i cambrers del Ritz. La Mimi i en Mateu volen passar-s’ho bé i aprofitar l’estiu: estan a punt de contraure matrimoni i endinsar-se en el laberint de les rígides convencions socials del seu entorn. Com tots els seus amics, deixaran enrere una adolescència de llarga durada –despreocupada i plena de comoditats enlluernadores– per formar part del món dels adults. Aquest és el retrat d’una societat que va esvair-se, amb els seus costums i les seves inflexibles tradicions, el juliol del 36. La crònica d’un grup de joves que, completament condicionats per l’educació que van rebre, van haver d’aprendre a callar, fingir i aparentar per pura supervivència.

Una història d’amors i desamors, de resiliència, de memòries, de secrets, de mentides i de mitges veritats. Una mirada audaç i punyent a una generació que va ser obligada a madurar de cop, potser involuntàriament, sense temps per provar i errar, sense assajos, titubejos o marges.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La llarga revetlla

Roger Bastida (l’Hospitalet de Llobregat, 1990) és llicenciat en Història de l’Art i té un màster en Gestió del Patrimoni Cultural i un altre en Formació del Professorat. Ha treballat com a educador i guia en nombrosos museus i centres culturals de Barcelona i ha comissariat una exposició al Museu de l’Hospitalet. A més, ha realitzat l’assessoria històrica de diverses produccions audiovisuals. És autor de La mirada de la sargantana (2017) i La...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_llarga_revetlla.pdf
Descarregar 687,49 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/01/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2601-5 | Codi: 10252007 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La llarga revetlla

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir