Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

T'ho donaré tot

La novel·la sobre els orígens del Tibidabo
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de T'ho donaré tot:

La novel·la sobre els orígens del Tibidabo.

Cap d’any de 1901. L’Àngela i l’Aurora, filles bessones d’un dels obrers que treballen a la urbanització del Tibidabo, neixen en el mateix moment en què l’impulsor del projecte, el doctor Andreu, brinda per l’últim dia de l’any. L’èxit de les seves famoses pastilles per a la tos li ha permès convertir-se en promotor immobiliari en una Barcelona que no para de créixer.

El pols de les primeres dècades del segle XX, emmarcat en una Barcelona cosmopolita, capdavantera i bohèmia, corre en paral·lel a les vivències dels personatges de T’ho donaré tot. Una novel·la amb romanticisme, intriga i drama que ens transporta als orígens del parc d’atraccions del Tibidabo, el primer de l’estat i un dels més antics del món.

Vols caminar pel cel?

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de T'ho donaré tot

© César Escobedo

Nascuda a Barcelona el 1968, Sílvia Tarragó Castrillón va ser llibretera durant catorze anys. És autora de la saga juvenil Top Fairies (Edebé), de la novel·la La veu del roure (Premi de Narrativa Juvenil de la Vall d’Uixó el 2008) i del llibre de relats Ciutats de l’impossible. Temps de llum (2016), un emocionant relat que té com a rerefons mig segle de la història de Barcelona, va ser la seva primera novel·la d’adults.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Sílvia Tarragó Castrillón

Continguts extra

Fragment
T-ho_donare_tot.pdf
Descarregar 653,06 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/06/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2272-7 | Codi: 10185561 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de T'ho donaré tot

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir